Presentation is loading. Please wait.

Presentation is loading. Please wait.

Masuratori de temperatura Acum cateva saptamani noi am facut cateva masuratori de temperatura cu diferite tipuri de izolatie. Noi am ales 2 tipuri de izolatie.

Similar presentations


Presentation on theme: "Masuratori de temperatura Acum cateva saptamani noi am facut cateva masuratori de temperatura cu diferite tipuri de izolatie. Noi am ales 2 tipuri de izolatie."— Presentation transcript:

1 Masuratori de temperatura Acum cateva saptamani noi am facut cateva masuratori de temperatura cu diferite tipuri de izolatie. Noi am ales 2 tipuri de izolatie pe care sa le incercam.Una din ele este o izolatie din polistiren, iar cealalta este o izolatie “Romaneasca”,una ecologica, facuta din nisip, aracet, ziar, apa, si acoperita in ziar reciclat Noi am ales 2 tipuri de izolatie pe care sa le incercam.Una din ele este o izolatie din polistiren, iar cealalta este o izolatie “Romaneasca”,una ecologica, facuta din nisip, aracet, ziar, apa, si acoperita in ziar reciclat

2 Prima: In primul experiment noi am pus in “casa”, facuta dintr-o cutie postala, o rezistenta electrica.In primul experiment noi am pus in “casa”, facuta dintr-o cutie postala, o rezistenta electrica. Noi am crescut temperatura pana la 60˚C, dupa care am oprit procesul de incalzire.Noi am crescut temperatura pana la 60˚C, dupa care am oprit procesul de incalzire. Am facut un tabel, si am masurat din 5 in 5 minute timp de 25 de minute cat de mult a scazut temperatura in interiorul “casei”.Am facut un tabel, si am masurat din 5 in 5 minute timp de 25 de minute cat de mult a scazut temperatura in interiorul “casei”.

3

4

5 Al doilea: In al doilea experiment noi am izolat “casa” cu poliester si am repetat procesul de incalzire, dupa care am masurat din nou din 5 in 5 minute temperatura.In al doilea experiment noi am izolat “casa” cu poliester si am repetat procesul de incalzire, dupa care am masurat din nou din 5 in 5 minute temperatura.

6

7

8

9 Al treilea: In al treilea experiment noi am izolat “casa” intr-o izolatie “Romaneasca”,una ecologica, facuta din nisip, aracet, ziar, apa, si acoperita in ziar reciclat. Dupa care am repatat procesul de incalzire, iar apoi masuratorile din 5 in 5 minute.In al treilea experiment noi am izolat “casa” intr-o izolatie “Romaneasca”,una ecologica, facuta din nisip, aracet, ziar, apa, si acoperita in ziar reciclat. Dupa care am repatat procesul de incalzire, iar apoi masuratorile din 5 in 5 minute.

10

11

12

13

14

15

16

17 Concluzii:

18


Download ppt "Masuratori de temperatura Acum cateva saptamani noi am facut cateva masuratori de temperatura cu diferite tipuri de izolatie. Noi am ales 2 tipuri de izolatie."

Similar presentations


Ads by Google