Presentation is loading. Please wait.

Presentation is loading. Please wait.

Industrial Segment Alternative Power Generation Application: Monitoring and control systems Passive FO network solution: - Cables - Connectors - Pre-terminated.

Similar presentations


Presentation on theme: "Industrial Segment Alternative Power Generation Application: Monitoring and control systems Passive FO network solution: - Cables - Connectors - Pre-terminated."— Presentation transcript:

1 Industrial Segment Alternative Power Generation Application: Monitoring and control systems Passive FO network solution: - Cables - Connectors - Pre-terminated solutions (Master- & Smartline) - Termination Boxes Special products: - Fire resistant - High robustness - Halogen free materials - Installation- friendly products Wind

2 Industrial Segment Conventional Power Generation Passive FO network solution: - Cables - Connectors - Pre-terminated solutions (Master- & Smartline) - Termination Boxes Special products: - Fire resistant - High robustness - Halogen free materials - Installation- friendly products Thermo Water Application: Monitoring and control systems

3 Application: Mobile communication-links for military applications Specialities: - Harsh Environment solutions - High mechanical and thermal stability Passive FO network solution: - Backpack solutions - Field cables - Harsh environment connectivity solutions (Hybrid, EBC…) Industrial Segment Military Communication Mobile communication

4 Industrial Segment Industrial Wiring Application: Monitoring and control systems Specialties: - Pre-terminated solutions - Products with high robustness - Halogen free products - Special cables Passive FO network Solution: - Drag chain cable - Harsh environment Connectivity - Masterline or Smartline products

5 Industrial Segment Mining & Tunnel Application: Monitoring and control systems Tunnel construction Mining Passive FO network solution: - Cables - Connectors - Pre-terminated solutions - Termination Boxes Special products: - High flexibility - Fire resistant - High robustness - Halogen free solutions

6 Product Portfolio Connectors & Assemblies CablesFiber Management Standard Connectors Production Equipment Field Termination Passive Components Harsh Environment Indoor Cables Outdoor Cables Special Cables Cabling Systems Mobile Cable Systems Rack systems Cabinets LISA splice cassettes Outdoor Closures Wall Boxes Ducting System Planning Services

7 Standard Connectors E2000 SC FCPC LSA ST LX.5 LC MU Small form factor connector (1.25mm ferrule) Large form factor connectors (2.5mm ferrule) F-SMA MT-RJ Fibergate Own development Optimised for high performance All SM tuneable In-house manufactured

8 Production Equipment Experience and Continuity for a High-level Local Partner Support Connector / Crimp-Set Cable Process / Equipment development and production of connectors and cables engineering of manufacturing process and tools in-house injection molding, metal machining, plating Assembly

9 Field Termination Solutions Easy Fit Quick Assembly QXA process offers you the quickest way to provide a reliable fiber optic field termination. Tool Kit + Inspection Set New: SC-APC available

10 Passive Components Plug Type Attenuators Coupler / WDM Inline Attenuators

11 Harsh Environment Solutions Water and dust proof (IP67) Highest mechanical loads Highest thermal loads Fully tested assemblies+systems Varioconnect Hybrid connector 8 & 18 channels ODC Outdoor connector 2 and 4 fiber EBC Expanded beam connector 4 channels Important requirements:

12 Indoor Cables Indoor Outdoor Special Simplex cable Duplex cable Breakout cable Riser cable Important requirements: Easy stripping Easy termination High crush resistance Small cable diameter High temperature capacity Self-extinguishing characteristics Low smoke / halogen free (LSFH) Low fire load

13 Ourdoor Cables Special Indoor Outdoor Non-armoured multi fiber loose tube cable Steel-armoured multi-fiber loose tube cables Glass-armoured multi-fiber loose tube cable Important requirements: High tensile load High crush resistance Longitudinal watertightness Weathering resistance High temperature resistance Protections against rodent Easy stripping

14 Special Cables Indoor Special Outdoor Drag chain cable Field cable Breakout cable Hybrid cable Important requirements: High mechanical strength Broad temperature range Chemical resistance High degree of flexibility Small cable dimension Abrasive resistance …

15 Pre-terminated cabling solutions Indoor Outdoor Special MASTERLINESMARTLINE breakout riser classic mobilelite compact

16 Mobile Cable Systems Indoor Outdoor Special Metal cable reel Cable bag Rubber cable reel Back pack Special design

17 Fiber Management Systems Master the variety of connections Respect bending radius (R30mm)

18 LISA = Leading Interconnect System Approach supports different philosophies FrontAccess SideAccess Side facing connectivity Horizontal Fiber Tray Multi-fiber cassette Front facing connectivity Vertical Compact Module Multifiber-/Singlefiber-Module

19 Racks + Cabinets ETS - Rack Racks FrontAccess 19- Rack - ODR800F Fibers - ODR600F Fibers - ODR900F Fibers ETS - Rack Racks SideAccess - ODR600S Fibers - ODR900S Fibers (SFF)

20 Fiber Management Systems Services Project management Layout engineering Training Technical support Documentation System design LISA Products: Racks ODR Ducting Subracks Closures Street cabinets Wallboxes LISA = Leading Interconnect System Approach Components CassetteMCM Cassette SCM Connectors Cables Assemblies ….


Download ppt "Industrial Segment Alternative Power Generation Application: Monitoring and control systems Passive FO network solution: - Cables - Connectors - Pre-terminated."

Similar presentations


Ads by Google