Presentation is loading. Please wait.

Presentation is loading. Please wait.

50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart!

Similar presentations


Presentation on theme: "50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart!"— Presentation transcript:

1 50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart! 50 most frequently used irregular verbs Click to start

2 50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart! He did not think much about it, did he? Yes, he ________ about it a lot. He ___ _______ about ever since he was told. Yes, he thought about it a lot. He has thought about ever since he was told. 11

3 50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart! Did she tell you the truth? No, she ____ us a bunch of lies. I don’t think she ___ ever ____ us the truth. No, she told us a bunch of lies. I don’t think she has ever told us the truth. 12

4 50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart! When did you become a teacher? I ______ a teacher in My cousin had already ______ a teacher in I became a teacher in My cousin had already become a teacher in

5 50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart! I didn’t show you my photos last time, did I? Yes, you _______ us your photos! You _____ already ______ them to us twice! Yes, you showed us your photos! You have already shown them to us twice! 14

6 50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart! Did they already leave at 10 o’clock? No, they ___ at 11 o’clock. They _____ never ___ earlier than am. No, they left at 11 o’clock. They have never left earlier than am. 15

7 50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart! Did she feel happy to be with you? Yes, she ___ very happy! She ___ always ____ happy to be with me. Yes, she felt very happy! She has always felt happy to be with me. 16

8 50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart! Where did you put the car key? I ___ it in its usual place. I _____ always ___ it there! I put it in its usual place. I have always put it there! 17

9 50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart! Did he bring Mary with him to the party? No, he ________ Susan. He ___ never _______ Mary to a party. No, he brought Susan. He has never brought Mary to a party. 18

10 50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart! You didn’t begin at six this morning, did you? No, we ______ at seven o’clock. We ____ never ______ at six am. No, we began at seven o’clock. We have never begun at six am. 19

11 50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart! She didn’t keep her promise, did she? Yes, of course she ____ her promise! She ___ always ____ her promises. Yes, of course she kept her promise! She has always kept her promises. 20

12 50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart! Do you want to try again? YESYES NONO

13 50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart! Press Escape to quit


Download ppt "50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart!"

Similar presentations


Ads by Google