Presentation is loading. Please wait.

Presentation is loading. Please wait.

50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart!

Similar presentations


Presentation on theme: "50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart!"— Presentation transcript:

1 50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart! 50 most frequently used irregular verbs Click to start

2 50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart! You didnt sit by the window, did you? Of course I ___ by the window! You know very well I ____ always ___ there in the mornings! Of course I sat by the window! You know very well I have always sat there in the mornings! 31

3 50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart! Did she speak too fast? No, I think she _____ slowly. She ____ always ______ slowly when talking to us. No, I think she spoke slowly. She has always spoken slowly when talking to us. 32

4 50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart! Did he lie in bed all afternoon? No, he ___ in bed all morning. He ___ never ____ in bed all afternoon. No, he lay in bed all morning. He has never lain in bed all afternoon. 33

5 50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart! Did the seargent lead his troops safely? Yes, he ___ them safely. He ___ always ___ them safely in battles. Yes, he led them safely. He has always led them safely in battles. 34

6 50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart! You did not read the paper last Tuesday, did you? No, I ____ a magazine. I _____ always ____ a magazine on Tuesdays. No, I read a magazine. I have always read a magazine on Tuesdays. 35

7 50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart! Did she grow roses in her garden last year? No, she _____ tulips. She ___ never ______ roses. No, she grew tulips. She has never grown roses. 36

8 50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart! He didnt lose any money in the poker game, did he? Yes, he ____ some. Actually he ___ ___ quite a lot over the years. Yes, he lost some. Actually he has lost quite a lot over the years. 37

9 50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart! Did she really fall down from the roof? No, she ___ down from a tree. She ___ never ______ down from the roof. No, she fell down from a tree. She has never fallen down from the roof. 38

10 50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart! Did he send her flowers on Valentines Day? Yes, he ____ her 12 red roses. He ___ ____ her 12 roses each year. Yes, he sent her 12 red roses. He has sent her 12 roses each year. 39

11 50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart! They didnt build the house themselves, did they? Yes, they ____ it themselves. They ____ ____ two other houses already. Yes, they built it themselves. They have built two other houses already. 40

12 50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart! Do you want to try again? YESYES NONO

13 50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart! Press Escape to quit


Download ppt "50 most frequently used irregular verbs Read the question aloud and answer it. Then click to check your answer: Irregular verbs are to be learnt by heart!"

Similar presentations


Ads by Google