Presentation is loading. Please wait.

Presentation is loading. Please wait.

Topic 5 Topic 1 Topic 2 Topic 3 Topic 4 10 20 30 40 50 40 30 20 10 50 40 30 20 10 50 40 30 20 10 50 40 30 20 10.

Similar presentations


Presentation on theme: "Topic 5 Topic 1 Topic 2 Topic 3 Topic 4 10 20 30 40 50 40 30 20 10 50 40 30 20 10 50 40 30 20 10 50 40 30 20 10."— Presentation transcript:

1

2 Topic 5 Topic 1 Topic 2 Topic 3 Topic

3 Topic 1 – 10 Points QUESTION: What is the correct definite article for the following noun _______ ami?. ANSWER: L’ami

4 Topic 1 – 20 Points QUESTION: Complétez avec l’article indéfini. C’est ______ amie ANSWER: Une amie

5 Topic 1 – 30 Points QUESTION: Translate: How are you? (informal) ANSWER: (Comment vas-tu?)

6 Topic 1 – 40 Points QUESTION: Translate: How are you? (formal) ANSWER: (Comment allez-vous?)

7 Topic 1 – 50 Points QUESTION: Translate: How much does that come to?. ANSWER: (Ça fait combien?)

8 Topic 2 – 10 Points QUESTION: Complete with the correct form of the verb. Il _________ la télé. (regarder) ANSWER: (regarde)

9 Topic 2 – 20 Points QUESTION: Complete the following: Je préfère ______ à la maison. a.Rester b.Reste c. restes ANSWER: (rester)

10 Topic 2 – 30 Points QUESTION: Complete: ____________ fais-tu? A. Qu’est-ce que B. Que C. Quoi ANSWER: (Que)

11 Topic 2 – 40 Points QUESTION: Put the sentence in the negative. Je fais toujours mes devoirs. ANSWER: (Je ne fais pas toujours mes devoirs.)

12 Topic 2 – 50 Points QUESTION: Translate: May I help you? ANSWER: (Vous désirez?)

13 Topic 3 – 10 Points QUESTION: Conjugate: Tu (penser) ANSWER: (penses)

14 Topic 3 – 20 Points QUESTION: Conjugate: Nous (manger) ANSWER: (mangeons)

15 Topic 3 – 30 Points QUESTION: Conjugate: Vous (faire) ANSWER: (faites)

16 Topic 3 – 40 Points QUESTION: Conjugate: Ils (travailler). ANSWER: (travaillent)

17 Topic 3 – 50 Points QUESTION: Conjugate: Je (étudier). ANSWER: (J’étudie)

18 Topic 4 – 10 Points QUESTION: Conjugate: Nous (étudier). ANSWER: (étudions)

19 Topic 4 – 20 Points QUESTION: Give the French word for ‘often’ ANSWER: (souvent)

20 Topic 4 – 30 Points QUESTION: Translate: Where? ANSWER: (Où?)

21 Topic 4 – 40 Points QUESTION: Translate: How old are you? ANSWER: (Quel âge as-tu?)

22 Topic 4 – 50 Points QUESTION: Translate: I am hungry/ ANSWER: (J’ai faim.)

23 Topic 5 – 10 Points QUESTION: Translate: I am thirsty. ANSWER: (J’ai soif.)

24 Topic 5 – 20 Points QUESTION: Translate: I agree with you. ANSWER: (Je suis d’accord avec toi.)

25 Topic 5 – 30 Points QUESTION: Translate: What’s the weather like? ANSWER: (Quel temps fait-il?)

26 Topic 5 – 40 Points QUESTION: Translate: It is very cold. ANSWER: (Il fait très froid.)

27 Topic 5 – 50 Points QUESTION: Translate: It is windy. ANSWER: (Il fait du vent.)


Download ppt "Topic 5 Topic 1 Topic 2 Topic 3 Topic 4 10 20 30 40 50 40 30 20 10 50 40 30 20 10 50 40 30 20 10 50 40 30 20 10."

Similar presentations


Ads by Google