Download presentation

Presentation is loading. Please wait.

Published byGerard Cole Modified over 6 years ago

1
Lesson 5-5 Example 5 4-1 Solve. CLOTHING Cynthia went school shopping. She spent $104.32 for pants, $58.90 on tops, and $60.24 on shoes. She also purchased two skirts at $15 each. How much did she spend altogether? Understand Read the problem. Write what you know. Cynthia spent $104.32 for pants. She spent $58.90 for tops. She spent $60.24 on shoes. She bought 2 skirts at $15 each.

2
Lesson 5-5 Example 5 4-1 Plan Pick a strategy. One strategy is to solve a simpler problem.

3
Lesson 5-5 Example 5 4-1 Solve Add the amounts spent for the pants, tops, and shoes. $104.32 + $58.90 + $60.24 = $223.46 Add the cost of the skirts. $15 + $15 = $30 Add the cost of the skirts to the rest of the items purchased. $223.46 + $30 = $253.46

4
Lesson 5-5 Example 5 4-1 Check Did you answer the question? You can check your the numbers in a different order.

Similar presentations

© 2021 SlidePlayer.com Inc.

All rights reserved.

To make this website work, we log user data and share it with processors. To use this website, you must agree to our Privacy Policy, including cookie policy.

Ads by Google