Presentation is loading. Please wait.

Presentation is loading. Please wait.

A IIABA/Swiss Re Corporate Solutions E&O Programs Conference May 21-22, 2013 Louisville, Kentucky a Corporate Solutions.

Similar presentations


Presentation on theme: "A IIABA/Swiss Re Corporate Solutions E&O Programs Conference May 21-22, 2013 Louisville, Kentucky a Corporate Solutions."— Presentation transcript:

1 a IIABA/Swiss Re Corporate Solutions E&O Programs Conference May 21-22, 2013 Louisville, Kentucky a Corporate Solutions

2 a IIABA/Swiss Re Corporate Solutions E&O Programs Conference Tuesday, May 21 2 TimeEventWho 7:30 a.m.Breakfast Opens - Served until 8:30 am 8:00 – 8:30 a.m.Open/Program Update (30 min.)Sabrena Sally 8:30 – 9:00 a.m.FSIC Updates (30 min.)Stewart Brettingen, Randy Wood 9:00 – 9:25 a.m.Actuarial Updates (25 min.)John Owens, Michelle Li 9:25 – 9:45 a.m.Jupiter Updates (20 min.)Wayne Merrill 9:45 – 10:00 a.m.Coffee Break (15 min.) 10:00 – 10:45 a.m.Affordable Healthcare Update (45 min.)Wes Bissett (IIABA), Annette Hollingsworth (Swiss Re) 10:45 – 11:20 a.m. Underwriting Standards (35 min.) Olisa Gravney 11:20 – 11:30 a.m.Stretch Break (10 min.) 11:30 – 12:15 p.m. Underwriting Topic Presentations: Petroleum, Long Haul and Crop (45 min.) Louise Barron & Lee Hunt; Mark Shackelford & Wayne Merrill; Shirley Zelenski & Ron Kettner 12:15 – 12:30 p.m.Q & A (15 min.)Sabrena Sally

3 a Corporate Solutions IIABA/Swiss Re Corporate Solutions E&O Programs Conference Tuesday, May 21 3 TimeEventWho 12:30 – 1:30 p.m.Lunch (1 hr.) 1:30 – 2:15 p.m. Panel Discussion – Agency Principals discuss their E&O decision making process (45 min.) Agents : Tim Conder, Norman Hatter, Glenn Pike Moderators: Joni Fairbrother, Mark Shackelford 2:15 – 2:35 p.m.FIDO Updates (20 min.)Mark Wolf 2:35 – 2:55 p.m.Marketing Plan Best Practices -Examples/Successes (20 min.)Gary Keener 2:55 – 3:05 p.m.Trivia Contest with Prizes (10 min.)Entertainment Committee 3:05 – 3:20 p.m.Coffee Break (15 min.) 3:20 – 4:00 p.m. State Breakouts: 'Selling Against the Competition', 'The Benefits of FSIC' and 'The Twelve State Strategy' (40 min.) Sabrena Sally 4:00 – 4:30 p.m. State Breakout Report outs: 'Selling Against the Competition', 'The Benefits of FSIC' and 'The Twelve State Strategy' (30 min.) Sabrena Sally 4:30 – 5:00 p.m.Entertainment (30 min.)Entertainment Committee 5:00 – 6:00 p.m.Cocktail Reception (1 hr.)Hosted by A. J. Wayne & Associates 6:00 p.m.Group Gathers in Lobby to Board Buses to Churchill Downs 6:45 – 8:30 p.m.Dinner at Churchill Downs

4 a Corporate Solutions IIABA/Swiss Re Corporate Solutions E&O Programs Conference Wednesday, May 22 4 TimeEventWho 7:30 a.m.Breakfast Opens, served until 8:30 8:00 – 8:45 a.m. Claims Update/Claims Process/ Claims Scenarios/Data Breach (45 min.) Robin LaFollette, Nicole Yarbrough, Matt Davis, Charles Phillips 8:45 – 9:15 a.m.Data Breach Updates and Cyber Liability (30 min.)Richard Lund, Dave Hulcher, Alex Wayne 9:15 – 9:25 a.m.Stretch Break (10 min.) 9:25 – 9:45a.m.Hot Topics Breakout with Underwriters (20 min.)Sabrena Sally 9:45 – 10:00 a.m.Hot Topics Breakout with Underwriters - Report outs (15 min.)Sabrena Sally 10:00 – 10:15 a.m.Coffee Break (15 min.) 10: :55 a.m.Risk Management Updates (40 min.)Richard Lund, Dave Hulcher 10:55 – 11:15 a.m.Audit Updates (20 min.)Jon Mallo 11:15 – 11:30 a.m.Trivia Contest with Prizes (15 min.)Entertainment Committee 11:30 – 11:45 a.m.Q & A (15 min.)Sabrena Sally 11:45 – 12:00 p.m. Closing (15 min.)Sabrena Sally

5 a Thank you a Corporate Solutions

6 a Legal notice ©2013 Swiss Re. All rights reserved. You are not permitted to create any modifications or derivatives of this presentation or to use it for commercial or other public purposes without the prior written permission of Swiss Re. Although all the information used was taken from reliable sources, Swiss Re does not accept any responsibility for the accuracy or comprehensiveness of the details given. All liability for the accuracy and completeness thereof or for any damage resulting from the use of the information contained in this presentation is expressly excluded. Under no circumstances shall Swiss Re or its Group companies be liable for any financial and/or consequential loss relating to this presentation. 6


Download ppt "A IIABA/Swiss Re Corporate Solutions E&O Programs Conference May 21-22, 2013 Louisville, Kentucky a Corporate Solutions."

Similar presentations


Ads by Google