We think you have liked this presentation. If you wish to download it, please recommend it to your friends in any social system. Share buttons are a little bit lower. Thank you!
Presentation is loading. Please wait.
Published byGarett Dolley
Modified over 2 years ago
IIABA / Swiss Re Corporate Solutions E&O Programs Conference May 5-7, 2014 Minneapolis, Minnesota
2 IIABA / Swiss Re Corporate Solutions E&O Programs Conference Tuesday, May 6 2 TimeEventWho 7:30 a.m.Breakfast Opens - Served until 8:30 am 8:00 – 8:30 a.m.Open/Program Updates (30 min.)Sabrena Sally 8:30 – 9:00 a.m.FSIC Updates (30 min.)Stewart Brettingen 9:00 – 9:25 a.m.Actuarial Updates (25 min.)John Owens, Michelle Li 9:25 – 9:45 a.m.Jupiter/CI BIZ Updates (20 min.)Wayne Merrill 9:45 – 10:00 a.m.Coffee Break (15 min.) 10:00 – 10:45 a.m.Disaster Recovery Planning for Administrators (45 min.)Linda Linhoff 10:45 – 11:05 a.m.Audit Updates (20 min.)Jon Mallo 11:05 – 11:20 a.m.To Be Announced (15 min.) 11:20 – 11:30 a.m.Stretch Break (10 min.) 11:30 – 12:15 p.m.Affordable Healthcare Updates (45 min.)Annette Hollingsworth 12:15 – 12:30 p.m.Q & A (15 min.)Sabrena Sally
3 IIABA / Swiss Re Corporate Solutions E&O Programs Conference Tuesday, May 6 3 TimeEventWho 12:30 – 1:30 p.m.Lunch (1 hr.) 1:30 – 2:15 p.m. Panel Discussion: " Why or Why Not Westport from Agency Decision Makers" (45 min.) Minnesota IIAB Agents/Mark Shackelford 2:15 – 2:35 p.m.Tips to Successfully Write New BusinessFrank Whitcomb, Minnesota IIAB 2:35 – 3:05"Ease of Doing Business" UpdatesMark Wolf/IIABA 3:05 – 3:20 p.m.Coffee Break (15 min.) 3:20 – 3:55 p.m.State Breakouts (35 min.)SRCS Underwriters 3:55 – 4:15 p.m.State Breakout Report outs (20 min.)SRCS Underwriters 4:15 – 5:00 p.m.Mock Trial (45 minutes)SRCS Underwriters 5:00 – 6:00 p.m.Cocktail Reception (1 hr.)Hosted by A. J. Wayne & Associates 6:00 p.m.Group Gathers in Lobby to Board Buses for Dinner 6:45 – 8:30 p.m.Dinner
4 IIABA / Swiss Re Corporate Solutions E&O Programs Conference Wednesday, May 7 4 TimeEventWho 7:30 a.m.Breakfast Opens, served until 8:30 8:00 – 8:45 a.m.Claims Updates (45 min.) Robin LaFollette, Charles Phillips, Nicole Yarbrough, Steve King 8:45 – 9:15 a.m.Risk Management Updates (30 min.)Dave Hulcher, Richard Lund 9:15 – 9:25 a.m.Stretch Break (10 min.) 9:25 – 9:45a.m.Hot Topics Breakout with Underwriters (20 min.)SRCS Underwriters 9:45 – 10:00 a.m.Hot Topics Breakout with Underwriters - Report outs (15 min.)SRCS Underwriters 10:00 – 10:15 a.m.Coffee Break (15 min.) 10:15 - 10:55 a.m.Data Breach and Cyber Liability UpdatesRichard Lund, Dave Hulcher 10:55 – 11:15 a.m.Convention Effectiveness TipsRon Kettner, Richard Lund 11:15 – 11:30 a.m.To Be Announced 11:30 – 11:45 a.m.Q & A (15 min.)Sabrena Sally 11:45 – 12:00 p.m. Closing (15 min.)Sabrena Sally
Legal notice 6 ©2014 Swiss Re. All rights reserved. You are not permitted to create any modifications or derivative works of this presentation or to use it for commercial or other public purposes without the prior written permission of Swiss Re. The information and opinions contained in the presentation are provided as at the date of the presentation and are subject to change without notice. Although the information used was taken from reliable sources, Swiss Re does not accept any responsibility for the accuracy or comprehensiveness of the details given. All liability for the accuracy and completeness thereof or for any damage or loss resulting from the use of the information contained in this presentation is expressly excluded. Under no circumstances shall Swiss Re or its Group companies be liable for any financial or consequential loss relating to this presentation.
IIABA / Swiss Re Corporate Solutions E&O Programs Conference May 5-7, 2014 Minneapolis, Minnesota.
A IIABA/Swiss Re Corporate Solutions E&O Programs Conference May 21-22, 2013 Louisville, Kentucky a Corporate Solutions.
IIABA / Swiss Re Corporate Solutions E&O Programs Conference May | St. Louis, Missouri.
E&O Considerations for Coastal Agencies Exposures & Risk Management Corporate Solutions.
PMI vs. Protection Protection Review, July 2013 Complimentary Alternative.
General Public Release Mega Container Ship Casualties – General Average An ancient practice meets a modern challenge.
Protection market overview Protect Association Maxine Udall and Ron Wheatcroft, 20 May 2016.
Orphans in Actuarial Data DM-1: Data Cleansing for Predictive Modeling Jeremy Benson March 2012 – RPM Seminar.
Bell Schedules Club Time is available from 8:05-8:20 1 st 8:20 – 9:15 2 nd 9:20 – 10:10 3 rd 10:15 – 11:05 4 th 11:10 – 12:50 A(11:10)
General Public Release How Can We Achieve a Successful Talent Management in the Company Kamila Birnsteinová, SwissRe, 2015 General Public Release.
ProAdapt The Role of Insurance in Adaptation to Climate Change Nikhil da Victoria Lobo Head of Americas Swiss Re Global Partnerships General Public Release.
Making Claims management effective and profitable Danijela Ziser, Swiss Re, Claims Forum 2014.
Navigating risks for global food security Juerg Trueb, Head of Environmental and Commodity Markets Palm Beach Strategic Forum, 7-8 April 2014 Navigating.
Carlsmith Ball LLP Confidentiality Issues and Outside Counsel Deborah Bjes October 22 nd, 2015.
Christchurch Earthquakes Lessons for the rest of the world.
Free talk: What day is it today? Its Wednesday. What is the date today? Its the 28 th of November. What day was is it yesterday? It was Tuesday. What.
A Everything You Ever Wanted to Know About Reinsurance and Retention a AgencyONE – 2013 Underwriter Workshop and Producer Conference William E. Moore,
Let’s take a 15 minute break Please be back on time.
Medical Insurance Risks and Mitigants Amiad BenMeir, Swiss Reinsurance Company.
2 pt 3 pt 4 pt 5 pt 1 pt 2 pt 3 pt 4 pt 5 pt 1 pt 2 pt 3 pt 4 pt 5 pt 1 pt 2 pt 3 pt 4 pt 5 pt 1 pt 2 pt 3 pt 4 pt 5 pt 1 pt Time Money AdditionSubtraction.
Mail-merge and Contact Log Shaun Elliott – Business Consultant Enhance your knowledge, improve your organisation.
General Public Release The added value of a stochastic mortality framework Fasecolda Philippe Maeder General Public Release.
Time I by Monica Yuskaitis. Copyright © 2000 by Monica Yuskaitis Skill Tested on Star Test.
Leading Change. Leading Learning. Transforming Our District for Student Success. Finals Schedule H ALF D AYS.
Re/Insurance: Creating economic value and stability for society Jayne Plunkett Head Casualty Reinsurance Division 29 th January 2013 in Rüschlikon.
Virtual Biodiversity ViBRANT Scripting Life: goals & logistics for day 2 Vince Smith Natural History Museum, London ViBRANT Virtual Biodiversity.
DW WASH Cluster – Emergency training DW0 1 Disaster Waste in Emergencies Opening session.
UNIT 2: SOLVING EQUATIONS AND INEQUALITIES SOLVE EACH OF THE FOLLOWING EQUATIONS FOR y. # x + 5 y = x 5 y = 2 x y = 2 x y.
Applied Technology CIS-400 Central State University Prof. Hicks.
AO TIME WAS VOTED INTO THE SCHEDULE BY THE SUPERINTENDENT & AN ADVISORY GROUP OF STAFF, STUDENTS, AND PARENTS IN 2010 FOR THE SCHEDULE, AO TIME.
What time is it, Mr. Wolf? By: Miss Qually & Miss Scarlet English Assembly Monday, 2 nd & 9 th March, 2009.
The secure site rendering issue (all navigation crushed together as a list at the top of the page) is a compatibility issue with Internet Explorer only.
FREEDOM DRIVE 2013 The Future of Independent Living, Active Citizenship and Europe – 12 September 2013.
Welcome to Second Grade. Agenda Comes home each night Needs to be signed Use as a communication tool Look for assignments and notes.
1 1 = = = = = 6.
Development of the Smart Grid Implementation of the Board’s Policies Smart Grid Working Group November 29, 2012.
and 5. and and
General Insurance Statistical Agency (GISA) Presentation to Ontario Conference of Casualty Actuaries November 9, 2005.
Permission to reprint or distribute any content from this presentation requires the prior written approval of Standard & Poor’s. Copyright © 2011 Standard.
Bottoms Up Factoring. Start with the X-box 3-9 Product Sum
Fighting Crime in the Workplace Tom Phillipson – Head of Contingency & Crime, Swiss Re Corporate Solutions Lois Fuchs – Risk Manager, Honeywell.
SIGVARIS 2013 National Sales Meeting Agenda: Sunday, January 13 TimeActivity ArrivalCheck-in/ Explore Property 7 p.m. Welcome Reception: Restaurante.
© 2008 Oracle Corporation – Proprietary and Confidential.
1Copyright © 2008, Printer Working Group. All rights reserved. Imaging Device Security (IDS) Working Group Camas, WA - PWG F2F Meeting August 13, 2008.
SIGIR 2011 Doctoral Consortium Welcome!. Schedule for today 8:30Introductions 9:00Sarah K Tyler 9:25Katja Hofmann 9:50Miguel Martinez-Alvarez 10:15Break.
Natural catastrophe risk Quantification for insurance and reinsurance Andreas Schraft, Head Catastrophe Perils.
8 th Global Conference on Health Promotion June 2013 Helsinki.
DLMSO Classroom Timer Select a time to count down from the clock above 60 min 45 min 30 min 20 min 15 min 10 min 5 min or less.
Dutchess Community College Fire Science program Let’s take a 10 minute break Please be back on time.
© 2017 SlidePlayer.com Inc. All rights reserved.