Presentation is loading. Please wait.

Presentation is loading. Please wait.

1 2 Pitch Your Out! Click to keep continue. By Joe E. Hart 2011 A B C D Click on the correct.

Similar presentations


Presentation on theme: "1 2 Pitch Your Out! Click to keep continue. By Joe E. Hart 2011 A B C D Click on the correct."— Presentation transcript:

1

2 1 2 Pitch Your Out! Click to keep continue. By Joe E. Hart A B C D Click on the correct answer ball Correct Answer. Click Here to Continue. Next Batter Click Here to Continue. Click here to begin. Click here to enter your name

3 1 2 Pitch Your Out! Click to keep continue. 1. What is the hottest planet? A. Mercury B. Venus C. Earth D. Mars Click on the correct answer ball Correct Answer. Click Here to Continue. Next Batter Click Here to Continue. Note to the teacher: Make the correct answer for this slide to be B.

4 1 2 Pitch Your Out! Click to keep continue. 2. Planets orbit the Sun and Moons orbit ______ A. AsteroidsB. CometsC. MeteorsD. Planets Click on the correct answer ball Correct Answer. Click Here to Continue. Next Batter Click Here to Continue. Note to the teacher: Make the correct answer for this slide to be D.

5 1 2 Pitch Your Out! Click to keep continue. 3. The planet that seems to rotate on its side. A. UranusB. NeptuneC. MarsD. Mercury Click on the correct answer ball Correct Answer. Click Here to Continue. Next Batter Click Here to Continue. Note to the teacher: Make the correct answer for this slide to be A.

6 1 2 Pitch Your Out! Click to keep continue. 4. Seasons occur on Earth because the Earth orbits the Sun and the Earth ___. A. rotates B. is tilted C. has a core D. None of these Click on the correct answer ball Correct Answer. Click Here to Continue. Next Batter Click Here to Continue. Note to the teacher: Make the correct answer for this slide to be B.

7 1 2 Pitch Your Out! Click to keep continue. 5. Mars is reddish-yellow because _______ A. of iron oxide in rocks B. it is hot C. because of the red wind D. All of these Click on the correct answer ball Correct Answer. Click Here to Continue. Next Batter Click Here to Continue. Note to the teacher: Make the correct answer for this slide to be A.

8 1 2 Pitch Your Out! Click to keep continue. 6. What is true about Jupiter? A. Has many moons B. Faint rings C. Great Red Spot D. All of these Click on the correct answer ball Correct Answer. Click Here to Continue. Next Batter Click Here to Continue. Note to the teacher: Make the correct answer for this slide to be D.

9 1 2 Pitch Your Out! Click to keep continue. 7. Which planet has a complex ring system? A. Saturn B. Mercury C. Earth D. Venus Click on the correct answer ball Correct Answer. Click Here to Continue. Next Batter Click Here to Continue. Note to the teacher: Make the correct answer for this slide to be A.

10 1 2 Pitch Your Out! Click to keep continue. 8. The closest star to Earth is ____ ? A. Betelgeuse B. Polaris C. the Sun D. None of these Click on the correct answer ball Correct Answer. Click Here to Continue. Next Batter Click Here to Continue. Note to the teacher: Make the correct answer for this slide to be C.

11 1 2 Pitch Your Out! Click to keep continue. 9. What is the largest planet? A. Saturn B. Jupiter C. Uranus D. Earth Click on the correct answer ball Correct Answer. Click Here to Continue. Next Batter Click Here to Continue. Note to the teacher: Make the correct answer for this slide to be B.

12 1 2 Pitch Your Out! Click to keep continue. 10. Flowing water on Mars may have caused ________. A. volcanoes B. channels C. dust storms D. all of these Click on the correct answer ball Correct Answer. Click Here to Continue. Next Batter Click Here to Continue. Note to the teacher: Make the correct answer for this slide to be B.

13 Click here to check your score.


Download ppt "1 2 Pitch Your Out! Click to keep continue. By Joe E. Hart 2011 A B C D Click on the correct."

Similar presentations


Ads by Google