Presentation is loading. Please wait.

Presentation is loading. Please wait.

Jeopardy Math 1-1 to 1-6 Review 100 Algebraic Properties 500 300 200 400 100 Radicals 500 300 200 400 100 Factoring 500 300 200 400 100 More Fun Math.

Similar presentations


Presentation on theme: "Jeopardy Math 1-1 to 1-6 Review 100 Algebraic Properties 500 300 200 400 100 Radicals 500 300 200 400 100 Factoring 500 300 200 400 100 More Fun Math."— Presentation transcript:

1

2 Jeopardy Math 1-1 to 1-6 Review 100 Algebraic Properties Radicals Factoring More Fun Math Simplifying Rational Expression

3 Factoring- 100 Answer: NEXT QUESTION Factor.

4 Factoring Factor. Answer: NEXT QUESTION

5 Factoring Factor. Answer: 2(x-4)(x+3) NEXT QUESTION

6 Factoring Factor Answer: NEXT QUESTION

7 Factoring Answer: NEXT QUESTION Factor

8 Radicals- 100 Answer: 4 NEXT QUESTION

9 Radicals- 200 Answer: NEXT QUESTION Simplify

10 Radicals- 300 Answer: NEXT QUESTION Simplify.

11 Daily Double

12 Radicals Answer: NEXT QUESTION Rationalize the denominator.

13 Radicals Answer: NEXT QUESTION Simplify.

14 Algebraic Properties Answer: Commutative Property of Addition. NEXT QUESTION State the correct property.

15 Algebraic Properties Answer: Multiplicative Identity NEXT QUESTION State the correct property.

16 Algebraic Properties Answer: Distributive Property. NEXT QUESTION State the correct property.

17 Algebraic Properties Answer: Associative Property of Addition NEXT QUESTION State the correct property.

18 Algebraic Properties NEXT QUESTION Answer: -1/5 Find the multiplicative inverse of

19 Simplifying Radical Expressions Answer: NEXT QUESTION

20 Simplifying Radical Expressions Answer: NEXT QUESTION Simplify. State the excluded values.

21 Simplifying Radical Expressions Answer: NEXT QUESTION Simplify and state the excluded values.

22 Simplifying Radical Expressions Answer: NEXT QUESTION

23 Simplifying Radical Expressions Answer: NEXT QUESTION

24 More Fun Math- 100 Answer: 23 Evaluate when a=5, b=2, c=6

25 NEXT QUESTION Answer: Multiplicative Property of Zero What is the property? More Fun Math-200

26 NEXT QUESTION More Fun Math-300 Answer: Z, Q, R Classify as a natural number, whole number, integer, rational, irrational, and/or real:

27 More Math Fun-400 Answer: FALSE True or false. The following expression is a polynomial:

28 NEXT QUESTION More Math Fun-500 Answer: Evaluate!


Download ppt "Jeopardy Math 1-1 to 1-6 Review 100 Algebraic Properties 500 300 200 400 100 Radicals 500 300 200 400 100 Factoring 500 300 200 400 100 More Fun Math."

Similar presentations


Ads by Google