Presentation is loading. Please wait.

Presentation is loading. Please wait.

Services Course Evaluation. 2 How to complete the Evaluation The Evaluation consists of 10 multiple choice questions to test.

Similar presentations


Presentation on theme: "Services Course Evaluation. 2 How to complete the Evaluation The Evaluation consists of 10 multiple choice questions to test."— Presentation transcript:

1 Services Course Evaluation

2 2 How to complete the Evaluation The Evaluation consists of 10 multiple choice questions to test your knowledge and what you have learned during the training course. Select the correct answer from the three answers marked A, B, and C, and write down your answer. Select only one answer for each question. The instructor will provide you with the correct answer before moving on to the next question. Good luck!

3 3 Evaluation 1. What is the best way to send an to your entire class? Enter the addresses of each of your students and send the . Create a group address for your class and send an to the group. Send a separate to each of your students. Answer: Create a group for your class and send an to the group. Creating a group means you can send messages to a group of people rather than send individual s or have to enter addresses into the To field.

4 4 Evaluation 2. What do you use when you want to reply to the sender of an and include everyone else listed in the To and Cc fields? Reply All Reply Forward Answer: Reply All Use Reply All when you want to reply to everyone who received the . Exercise discretion when you use Reply All, especially when there are large numbers of people who will receive your reply.

5 5 Evaluation 3. If you want to send an to someone else who wasnt originally listed in the To or Cc fields, what should you do? Send a new Forward the Reply to the and replace the original sender with the new recipient Answer: Forward the When you forward an you specify the people in the To and Cc fields. The forwarded will automatically include any attachments that arrived with the original . If you simply reply to an and replace the original sender with a new recipient then any attachments wont be included.

6 6 Evaluation 4. Why would you use Windows Live Messenger to communicate? To communicate with students when the Internet connection is down To check if a contact is available online and to chat instantly To send out homework assignments quickly to your entire class Answer: To check if a contact is available online and to chat instantly Use Windows Live Messenger to check the online status of one of your contacts and send instant messages. Its great to use if you need an immediate response, or want to get in touch quickly. You can chat simultaneously with up to 20 contacts. For larger groups you can use , or post information to the standard collaboration tools e.g., Windows Live Spaces or Office Live Workspace.

7 7 Evaluation 5. After uploading content to Windows Live SkyDrive, where can you access the content from? Just your PC Any PC located at the school Almost any PC or mobile device connected to the Internet Answer: Almost any PC or mobile device connected to the Internet Uploading content to Windows Live SkyDrive means that the content can be accessed from almost any PC or mobile device connected to the Internet. This means its perfect for sharing files with students and colleagues.

8 8 Evaluation 6. How do you change who can see your Windows Live Space and leave comments? By setting permissionsthat specify who can see your space and leave comments By ing your friends with a link to your space It is not possible to change who can see your space and leave comments Answer: By setting permissionsthat specify who can see your space and leave comments Decide who can see your space created using Windows Live Spaces and leave comments by changing the permissions. You can select everyone, your network or extended network, or you can enter individual names or addresses.

9 9 Evaluation 7. How do you hold a group discussion with other members of your Windows Live Group? By posting content to the group By using By using Windows Live Messenger Answer: By using Windows Live Messenger Hold group discussions and discuss topics with up to 20 members of the same group.

10 10 Evaluation 8. Why would you use Office Live Workspace? To chat To save files online in one place and be able to work on them online To organize activities Answer: To save files online in one place and be able to work on them online Use Office Live Workspace to view and share password-protected files such as Microsoft Word, Excel and PowerPoint, and even work together on the same files in real time.

11 11 Evaluation 9. How can you schedule an appointment? By writing the appointment in a planner By sending out an with the suggested time By scheduling the appointment in the Calendar and setting a reminder time Answer: By scheduling the appointment in the Calendar and setting a reminder time Use either Outlook Live or Windows Live Hotmail to schedule appointments in the Calendar and set a reminder so you do not forget. The Calendar can be accessed online from any PC or mobile device.

12 12 Evaluation 10. What is the name of the full set of tools for blogging and where can you post your blog? Microsoft Word, and then post it to Windows Live SkyDrive Windows Live Writer, and then post it to Windows Live Spaces Windows Live Messenger, and then post it to Windows Live Groups Answer: Windows Live Writer, and then post it to Windows Live Spaces Windows Live Writer is a full set of tools for blogging on Windows Live Spaces and your other favourite blogging sites.

13 13 Evaluation You have successfully completed the Services Course! Now youre ready to keep using all your favorite services to communicate and collaborate with students, colleagues, parents, and your school. Congratulations !

14 14 Evaluation Whats next? So what should you do next to keep practicing and get the most out of services? Here are some suggestions: In Windows Live SkyDrive, set up appropriate folders for each of your classes. Create groups and workspaces for student projects and collaboration. Send an to students with the link to SkyDrive and your groups or workspace. Encourage students to set up their own SkyDrive and share the link. Post homework, assignments and useful material online so that all students can access them from anywhere. Remember there are many ways to use services to communicate and collaborate – use the services that work best for you and your students.

15 © 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved. Active Directory, ActiveSync, Encarta, Forefront, Microsoft, Outlook, Windows, Windows Live, Windows Mobile, Windows Server, Windows Vista, SharePoint, Silverlight, SkyDrive, and other product names are or may be registered trademarks and/or trademarks in the U.S. and/or other countries. The information herein is for informational purposes only and represents the current view of Microsoft Corporation as of the date of this presentation. Because Microsoft must respond to changing market conditions, it should not be interpreted to be a commitment on the part of Microsoft, and Microsoft cannot guarantee the accuracy of any information provided after the date of this presentation. MICROSOFT MAKES NO WARRANTIES, EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY, AS TO THE INFORMATION IN THIS PRESENTATION.


Download ppt "Services Course Evaluation. 2 How to complete the Evaluation The Evaluation consists of 10 multiple choice questions to test."

Similar presentations


Ads by Google