Download presentation

Presentation is loading. Please wait.

Published byKaylee Freeman Modified over 4 years ago

1
Louisiana 4th Grade Math LEAP Assessment Practice Version with answers Note: Information items in this PowerPoint were taken from the State 4 th Grade Reading Leap Assessment Guide.4 th Grade This version of the practice assessment has answers.

27
3 n + 7 + 5 = 15 or 15 – 5 – 7 = n, or n + 12 = 15) 10 boxes (Work Shown 18 – 5 – 3 = 10 or 18 – 8 = 10 or 10 + 5 + 3 = 18 16 16)

28
105 minutes or 1 hour and 45 minutes Correct process: 40 minutes + 30 minutes + 35 minutes = 105 minutes) 11:30 A.M. Correct process (9:45 A.M. + 1 hour 45 minutes = 11:30 A.M.) 2 quarts Correct process: 4 cakes multiplied by 2 cups of milk equals 8 cups of milk; 8 cups = 2 quarts

32
Information items in this PowerPoint were taken from the State 4 th 4 th4 th Grade Reading iLeap Assessment Guide Grade Reading iLeap Assessment Guide Grade Reading iLeap Assessment Guide Grade Reading iLeap Assessment Guide.

Similar presentations

OK

BREAK IT DOWN! DISTRIBUTIVE PROPERTY. A product can be rewritten as the sum of two products or the difference between two products. Students often only.

BREAK IT DOWN! DISTRIBUTIVE PROPERTY. A product can be rewritten as the sum of two products or the difference between two products. Students often only.

© 2018 SlidePlayer.com Inc.

All rights reserved.

To make this website work, we log user data and share it with processors. To use this website, you must agree to our Privacy Policy, including cookie policy.

Ads by Google

Ppt on means of transport and communication Ppt on power generation in india Ppt on artificial intelligence in computer Ppt on masculine and feminine gender for grade 3 Ppt on time management in classroom Ppt on hydrogen fuel cell vehicles honda Ppt on written business communication Ppt on measuring central venous pressure Ppt on beer lambert law explained Ppt on zener diode current