Presentation is loading. Please wait.

Presentation is loading. Please wait.

Posibilităţi de analiză în timp real a parametrilor de calitate a apei cu ajutorul sistemului informatic de management SIVECO Business Analyzer September.

Similar presentations


Presentation on theme: "Posibilităţi de analiză în timp real a parametrilor de calitate a apei cu ajutorul sistemului informatic de management SIVECO Business Analyzer September."— Presentation transcript:

1 Posibilităţi de analiză în timp real a parametrilor de calitate a apei cu ajutorul sistemului informatic de management SIVECO Business Analyzer September 19, 2018 Ina Hanganu Vicepreşedinte Comercial

2 Siveco Romania SA: scurta prezentare
CORPORATE PROFILE Siveco Romania SA: scurta prezentare Evolutia cifrei de afaceri (1992 – 2004) media anuală de creştere este de 50% Evolutia numarului de clienti locali (1992 – 2004)

3 Siveco Romania SA: domenii de excelenţă
CORPORATE PROFILE Siveco Romania SA: domenii de excelenţă No. 1 în Enterprise Application Suite (Studiu IDC pentru anul 2003) No. 1 în servicii IT (Studiu IDC pentru anul 2003) Lider în e-learning (cele mai numeroase implementări) Lider în Business Intelligence Lider în sisteme de tip Credit Information Compania de software cu cea mai mare cifra de afaceri Compania de software cu cea mai mare productivitate/angajat

4 Ce este un Sistem Informational pentru Management (SIM) (1)
CORPORATE PROFILE Ce este un Sistem Informational pentru Management (SIM) (1) Raportare Arata ce se intampla Analiza Arata de ce se intampla Previziune Arata ce se poate intampla daca…..

5 Ce este un Sistem Informational pentru Management (SIM) (2)
CORPORATE PROFILE Ce este un Sistem Informational pentru Management (SIM) (2)

6 Complexitatea analizei
CORPORATE PROFILE Avantaj competitiv Ridicată “Ce se va intampla?” Business Value “De ce se intampla?” Scazută “Ce se intampla?” Ridicată Complexitatea analizei Date Informatii Analiza Insight Actiuni recomandate

7 De ce Siveco Business Analyzer?
CORPORATE PROFILE De ce Siveco Business Analyzer? Decizii bazate pe fapte, nu numai pe experienţă – decizii mai bune. Informaţii furnizate rapid – decizii mai rapide. Transformă datele brute în informaţii utile. Furnizeză indicatori cheie. Introduce un stil de management bazat pe interpretarea datelor şi motivarea deciziilor de management prin modele raţionale, bazate pe dovezi şi demonstraţii. Decizii mai bune, mai repede Transformarea datelor în informaţii O abordare raţională a managementului

8 Indicatori de calitate
CORPORATE PROFILE Indicatori de calitate

9 Indicatori de performanta (1)
CORPORATE PROFILE Indicatori de performanta (1)

10 Indicatori de performanta (2)
CORPORATE PROFILE Indicatori de performanta (2)

11 Indicatori de performanta (3)
CORPORATE PROFILE Indicatori de performanta (3)

12 Siveco Analzyer – CÂND TREBUIE SĂ ŞTII
CORPORATE PROFILE Siveco Analzyer – CÂND TREBUIE SĂ ŞTII Dacă ... Sunteţi nevoit să luaţi numeroase decizii în condiţii de incertitudine; ...Sunteţi nevoiţi să apelaţi la intuiţie din lipsa unor informaţii obiective; ...Sunteţi nevoiţi să apelaţi la experienţe trecute pentru că nu primiţi informaţii noi la timp; ...Simţiţi că ceva scapă analizelor Dvs., dar ÎN ORGANIZAŢIE SE GENEREAZĂ ŞI SE STOCHEAZĂ DATE CARE NU SUNT PRELUCRATE, Atunci este timpul să cereţi ajutorul unui specialist, este timpul să chemaţi Siveco România!

13 SIVECO ROMANIA SA http://www.siveco.ro
CORPORATE PROFILE SIVECO ROMANIA SA Bd. Mareşal Averescu 8-10, Corp B, Sector 1, Bucureşti, ROMÂNIA Tel: +40 (21) ; +40 (21) Tel/Fax: +40 (21)


Download ppt "Posibilităţi de analiză în timp real a parametrilor de calitate a apei cu ajutorul sistemului informatic de management SIVECO Business Analyzer September."

Similar presentations


Ads by Google