Download presentation

Presentation is loading. Please wait.

Published byHayden McKinnon Modified over 2 years ago

1

2
Jeopardy Multiplication Facts Division Facts Reducing Fractions Converting Fractions Decimals Q $100 Q $200 Q $300 Q $400 Q $500 Q $100 Q $200 Q $300 Q $400 Q $500 Final Jeopardy

3
$100 Question from H1 Solve the following: 1)3 x 3 = 2)3 x 6 = 3)3 x 7 = 4)3 x 8 =

4
$100 Answer from H1 1)3 x 3 = 9 2)3 x 6 = 18 3)3 x 7 = 21 4)3 x 8 = 24

5
$200 Question from H1 Solve the following 1)7 x 3 = 2)6 x 7 = 3)7 x 8 = 4)9 x 9 =

6
$200 Answer from H1 1)7 x 3 = 21 2)6 x 7 = 42 3)7 x 8 = 56 4)9 x 9 = 81

7
$300 Question from H1 Solve the following 1)8 x 6 = 2)6 x 7 = 3)8 x 9 = 4)8 x 8 =

8
$300 Answer from H1 1)8 x 6 = 48 2)6 x 7 = 42 3)8 x 9 = 72 4)8 x 8 = 64

9
$400 Question from H1 Daily Double (If all correct regular points if two errors.) 1) 3 x 3 = 8) 4 x 4 = 14) 5 x 5 = 2) 3 x 4 = 9) 4 x 5 =15) 5 x 6 = 3) 3 x 5 = 10) 4 x 6 = 16) 5 x 7 = 4) 3 x 6 = 11) 4 x 7 = 17) 5 x 8 = 5) 3 x 7 = 12) 4 x 8 = 18) 5 x 9 = 6) 3 x 8 = 13) 4 x 9 = 7) 3 x 9 = 19) 6 x 6 = 23) 7 x 7 = 26) 8 x 8 = 20) 6 x 7 = 24) 7 x 8 = 27) 8 x 9 = 21) 6 x 8 = 25) 7 x 9 = 22) 6 x 9 = 28) 9 x 9 =

10
$400 Answer from H1 Solve the following 1) 3 x 3 = 98) 4 x 4 = 1614) 5 x 5 = 25 2) 3 x 4 = 129) 4 x 5 =2015) 5 x 6 =30 3) 3 x 5 = 1510) 4 x 6 = 2416) 5 x 7 = 35 4) 3 x 6 = 1811) 4 x 7 = 2817) 5 x 8 = 40 5) 3 x 7 = 2112) 4 x 8 = 3218) 5 x 9 = 45 6) 3 x 8 = 2413) 4 x 9 =36 7) 3 x 9 = 27 19) 6 x 6 = 3623) 7 x 7 = 4926) 8 x 8 = 64 20) 6 x 7 = 4224) 7 x 8 = 5627) 8 x 9 = 72 21) 6 x 8 = 4825) 7 x 9 = 63 22) 6 x 9 = 5428) 9 x 9 = 81

11
$500 Question from H1 Tom buys 3 gum balls at 5 cents each, 6 jar breaker at 6 cents each and 5 fire balls at 8 cents each. How much did he spend in all?

12
$500 Answer from H1 Tom buys 3 gum balls at 5 cents each, 6 jar breaker at 6 cents each and 5 fire balls at 8 cents each. How much did he spend in all? 3 x 5 = 15 6 x 6 = 36 5 x 8 = 40 Total $0.91

13
$100 Question from H2 1) 9 / 3 = 2) 12 / 3 = 3) 15 / 3 = 4) 18 / 3 = 5) 21 / 3 = 6) 24 / 3 = 7) 27 / 3 =

14
$100 Answer from H2 Divide: 1) 9 / 3 = 3 2) 12 / 3 = 4 3) 15 / 3 = 5 4) 18 / 3 = 6 5) 21 / 3 = 7 6) 24 / 3 = 8 7) 27 / 3 = 9

15
$200 Question from H2 Divide 1) 72 / 9 = 2) 64 / 8 = 3) 49 / 7 = 4) 42 / 6 = 5) 25 / 5 = 6) 16 / 4 = 7) 9 / 3 =

16
$200 Answer from H2 1) 72 / 9 = 8 2) 64 / 8 = 8 3) 49 / 7 = 7 4) 42 / 6 = 7 5) 25 / 5 = 5 6) 16 / 4 = 4 7) 9 / 3 = 3

17
$300 Question from H2 Divide: 1) 24 / 6 = 2) 24 / 4 = 3) 24 / 8 = 4) 36 / 4 = 5) 36 / 6 = 6) 48 / 6 = 7) 48 / 8 =

18
$300 Answer from H2 1) 24 / 6 = 4 2) 24 / 4 = 6 4) 36 / 4 = 9 5) 36 / 9 = 4 6) 48 / 6 = 8 7) 48 / 8 = 6

19
$400 Question from H2 Divide: 1) 27 / 3 = 2) 63 / 9 = 3) 42 / 7 = 4) 54 / 6 = 5) 63 / 9 = 6) 56 / 7 =

20
$400 Answer from H2 1) 27 / 3 = 9 2) 63 / 9 = 7 3) 42 / 7 = 6 4) 54 / 6 = 9 5) 63 / 9 = 7 6) 56 / 7 = 8

21
$500 Question from H2 Daily Double (If all correct regular points if two errors.) 1) 9 / 3 = 8) 16 / 4 = 14) 25 / 5 = 2) 12 / 3 = 9) 20 / 4 =15) 30 / 5 = 3) 15 / 3 = 10) 24 / 4 = 16) 35 / 5 = 4) 18 / 3 = 11) 28 / 4 = 17) 40 / 5 = 5) 21 / 3 = 12) 32 / 4 = 18) 45 / 5 = 6) 24 / 3 = 13) 36 / 4 = 7) 27 / 3 = 19) 36 / 6 = 23) 49 / 7 = 26) 64 / 8 = 20) 42 / 6 = 24) 56 / 8 = 27) 72 / 9 = 21) 48 / 6 = 25) 63 / 9 = 22) 54 / 6 = 28) 81 / 9 =

22
$500 Answer from H2 1) 9 / 3 = 3 8) 16 / 4 = 414) 25 / 5 = 5 2) 12 / 3 = 49) 20 / 4 = 515) 30 / 5 =6 3) 15 / 3 = 510) 24 / 4 = 616) 35 / 5 = 7 4) 18 / 3 = 611) 28 / 4 = 717) 40 / 5 = 8 5) 21 / 3 = 712) 32 / 4 = 818) 45 / 5 = 9 6) 24 / 3 = 813) 36 / 4 = 9 7) 27 / 3 = 9 19) 36 / 6 = 623) 49 / 7 = 726) 64 / 8 = 8 20) 42 / 6 = 724) 56 / 8 = 827) 72 / 9 = 8 21) 48 / 6 = 825) 63 / 9 = 9 22) 54 / 6 = 928) 81 / 9 = 9

23
$100 Question from H3 Reduce or Simplify: 2 =3 =4 =5 = 6 =7 =8 =? ?

24
$100 Answer from H3 2 =3 =4 =5 = 6 =7 =8 =

25
$200 Question from H3 Reduce or Simplify: 2 =3 =4 =5 = 6 =7 =8 =? ?

26
$200 Answer from H3 Reduce or Simplify: 2 =3 =4 =5 = 6 =7 =8 =

27
$300 Question from H3 Reduce or Simplify: 6 =24 = 300 =? ?

28
$300 Answer from H3 Reduce or Simplify: 6 =24 = 300 =

29
$400 Question from H3 Reduce or Simplify: 4 =? 10? 200 =? 300? 25 =? 100?

30
$400 Answer from H3 Reduce or Simplify: 4 = = =1 1004

31
$500 Question from H3 2 =3 =4 =5 = 6 =7 =8 =? ? 4 =6 =8 =10 = 12 =14 =16 =? ? 2 =3 =4 =5 = 6 =7 =8 =? ?

32
$500 Answer from H3 2 =3 =4 =5 = 6 =7 =8 = =6 =8 =10 = 12 =14 =16 = =3 =4 =5 = 6 =7 =8 =

33
$100 Question from H4 Make into an Improper Fractions 1 ½ = ?

34
$100 Answer from H4 Make into an Improper Fractions 1½ = 3 2

35
$200 Question from H4 Make into an Improper Fractions 3 ½ = ?

36
$200 Answer from H4 Make into an Improper Fractions 3½ = 7 2

37
$300 Question from H4 Make into a Mixed Fraction 9= ? ? 2?

38
$300 Answer from H4 Make into a Mixed Fraction 9= 4 ½ 2

39
$400 Question from H4 Tom has 14 pieces of candy and gives an equal amount to three friends. How much did each friend get and how much does he have left?

40
$400 Answer from H4 Each friend gets 4 pieces and Tom has 2 pieces left.

41
$500 Question from H4 Find a common denominator and add the following: 2 7= +4 5=

42
$500 Answer from H4 Find a common denominator and add the following: 210 7= = 35 38=1 335

43
$100 Question from H5 Solve = (Remember to line up the decimals)

44
$100 Answer from H (Remember to line up the decimals)

45
$200 Question from H5 Solve = (Line up decimals)

46
$200 Answer from H (Line up decimals)

47
$300 Question from H5 Solve 2.2 x.5 =

48
$300 Answer from H5 2.2 x.5 = 1.10

49
$400 Question from H5 Solve 55 divided by.05

50
$400 Answer from H5 55 =5500. =

51
$500 Question from H5 While visiting relatives in Massachusetts, Jeff found that he could get $.05, for each aluminum can that he recycled. By the end of his trip he had found 300 cans. How much money did he make?

52
$500 Answer from H5 300 x.05 $15.00

53
Final Jeopardy Paul buys 7 gum balls at 8 cents each, 6 jar breaker at 8 cents each and 9 fire balls at 8 cents each. How much did he spend in all?

54
Final Jeopardy Answer Paul buys 7 gum balls at 8 cents each, 6 jar breaker at 8 cents each and 9 fire balls at 8 cents each. How much did he spend in all? 7 x 8 = 56 6 x 8 = 48 9 x 8 = 72 Total$1.76

Similar presentations

© 2016 SlidePlayer.com Inc.

All rights reserved.

Ads by Google