Download presentation

Presentation is loading. Please wait.

Published byLandon Bird Modified over 4 years ago

1
Review of Chapters 12 - 14

2
Question: What is the quotient? 48 / 6 = ____

3
Answer: 48 / 6 = 8

4
Question: What is the quotient? 27 / 9 = ____

5
Answer: 27 / 9 = 3

6
Question: What is the quotient? 24 / 6 = ____

7
Answer: 24 / 6 = 4

8
Question: What is the quotient? 18 / 2 = ____

9
Answer: 18 / 2 = 9

10
Question: What is the quotient? 12 / 2 = ____

11
Answer: 12 / 2 = 6

12
Question: What is the quotient? 10 / 10 = ____

13
Answer: 10 / 10 = 1

14
Question: What is the quotient? 12 / 1 = ____

15
Answer: 12 / 1 = 12

16
Question: Solve the problem. Four friends share 28 stickers equally. How many stickers does each friend get?

17
Answer: Four friends share 28 stickers equally. How many stickers does each friend get? 28 / 4 = 7

18
Question: Solve the problem. Melinda had $15. She buys slippers for $8. How much money does she have now?

19
Answer: Melinda had $15. She buys slippers for $8. How much money does she have now? $ 15 - $8 = $7

20
Question: Find the cost of one item. 2 pizzas cost $14 How much does 1 cost?

21
Answer 2 pizzas cost $14 14 / 2 = 7

22
Question: Find the cost of one item. 3 shirts cost $27 How much does 1 cost?

23
Answer: 3 shirts cost $27 27 / 3 = 9

24
Question: Find the cost of one item. 7 balls cost $21 How much does 1 cost?

25
Answer: 7 balls cost $21 21 / 7 = 3

26
Question: Nikki used a tin to make 3 batches of popovers. The she made 2 extra popovers. She made 26 popovers in all. How many popovers does the tin hold?

27
Answer: Nikki used a tin to make 3 batches of popovers. The she made 2 extra popovers. She made 26 popovers in all. How many popovers does the tin hold? 26 – 2 = 24 24 / 3 = 8

28
Question: Roger earned $35. He made $15 from a paper route. He also walked 4 dogs after school. How much did Roger charge to walk each dog?

29
Answer: Roger earned $35. He made $15 from a paper route. He also walked 4 dogs after school. How much did Roger charge to walk each dog? 35 – 15 = 20 20 / 4 = 5

Similar presentations

OK

Copyright © 2003 Pearson Education, Inc. Slide 1 Computer Systems Organization & Architecture Chapters 8-12 John D. Carpinelli.

Copyright © 2003 Pearson Education, Inc. Slide 1 Computer Systems Organization & Architecture Chapters 8-12 John D. Carpinelli.

© 2018 SlidePlayer.com Inc.

All rights reserved.

To ensure the functioning of the site, we use **cookies**. We share information about your activities on the site with our partners and Google partners: social networks and companies engaged in advertising and web analytics. For more information, see the Privacy Policy and Google Privacy & Terms.
Your consent to our cookies if you continue to use this website.

Ads by Google

Interesting ppt on leadership Ppt on credit default swaps news Ppt on forward contract examples Ppt on electric motor class 10 Ppt on post abortion care Ppt on earth and space science Ppt on renewable energy source biomass Ppt on second law of thermodynamics explained Convert pps to ppt online Ppt on history of our national flag