Presentation is loading. Please wait.

Presentation is loading. Please wait.

“If in my lifetime I was to write only one book, this would be the one

Similar presentations


Presentation on theme: "“If in my lifetime I was to write only one book, this would be the one"— Presentation transcript:

1 “If in my lifetime I was to write only one book, this would be the one
“If in my lifetime I was to write only one book, this would be the one.” Elie Wiesel

2 Items 19 20 21 22 23 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

3 1 What is most likely the reason that Moshe returned to the village
1 What is most likely the reason that Moshe returned to the village? Provide two details from the story in your answer. ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Back to Items

4 1 What is most likely the reason that Moshe returned to the village
1 What is most likely the reason that Moshe returned to the village? Provide two details from the story in your answer. Text-based details may include, but are not limited to: He told his story and that of his companions / through long days and nights he went from one Jewish house to another (story of his death) Babies were thrown and used as targets He was wounded in the leg / taken for dead Young girl who had taken three days to die / the tailor who had begged to be killed before his sons Jews, listen to me / it’s all I ask of you / only to listen I don’t want money / pity You don’t understand / can’t understand / I have been saved miraculously To describe to you my death So that you could prepare yourselves while there was still time (chance to escape) I wanted to come back / to warn you Students must give two text-based details to earn two points. One text-based detail earns one point.

5 1. 1 What is most likely the reason that Moshe returned to the village
1.1 What is most likely the reason that Moshe returned to the village? Provide two details from the story in your answer. I believe Moshe returned to the village to tell the villagers a story of his death. On pg. 5 it says he said, “Where did I get the strength from? I wanted to come back to Sighet to tell you the story of my death.” It also says on pg 5 that he said, “I don’t attach any importance to my life, no, I wanted to come back to warn you.”

6 1. 2 What is most likely the reason that Moshe returned to the village
1.2 What is most likely the reason that Moshe returned to the village? Provide two details from the story in your answer. Moshe returned to the village to warn the jews of their fate if they stay and also, to celebrate the cabbala with his fellow jews, after his warnings were ignored.

7 1. 3 What is most likely the reason that Moshe returned to the village
1.3 What is most likely the reason that Moshe returned to the village? Provide two details from the story in your answer. He prolly went back to see if anything was left and to try and help his family

8 1. 4 What is most likely the reason that Moshe returned to the village
1.4 What is most likely the reason that Moshe returned to the village? Provide two details from the story in your answer. Moshe most likely returned to Sighet to warn the Jews of the Nazi’s intentions and give them a chance at escaping. Moshe is very adamant about warning the Jews (“I don’t want money or pity only listen to me”) which makes me believe he honestly cares about them and he later tell Elie (“I wanted to come back and warn you”)

9 2 What is the meaning of the phrase officers were “billeted in private homes”?
A. Officers were provided meals in private homes. B. Officers were assigned to search in private homes. C. Officers were provided living space in private homes. D. Officers were assigned to guard valuables in private homes. Back to Items

10 Back to Items 3 Why does Father bury their savings? A.
Jews lost the right to travel and spend savings. B. Father wanted to hide their savings from the police. C. Moishe the Beadle warned Father to hide their savings. D. Burying savings was a tradition for the Jewish Passover. Back to Items

11 Back to Items 4 What is the author’s purpose for writing the section?
To show the people swarming the streets within the ghetto B. To show how life returned to normal within the ghetto C. To show the government machinery within the ghetto D. To show the false sense of freedom within the ghetto Back to Items

12 Back to Items 5 Which sentence best summarizes the section? A.
A. The people march away, thinking anything would be better than standing in the blazing sun. B. The author watches his community tearfully march from their homes, leaving their possessions behind. C. The people march away without a backward glance, envious of those left behind. D. The author watches his Rabbi march away, hunched over with a bag on his back. Back to Items

13 Back to Items 6 What is the main idea of the section? A.
The Jews boarded the trains. B. The Jews marched to the station. C. The Jews waited to pillage houses. D. The Jews gathered around the table. Back to Items

14 7 Based on the information in the selection, what inference can the reader make about Madame Schachter? A. Madame wanted people to listen to what she had to say. B. Madame screamed because she was a madwoman. C. Madame was tired and hallucinated about a fire. D. Madame predicted the burning of the Jews. Back to Items

15 8 Which two objects does the author compare using a simile?
A. Wind and revolt B. Cattle and people C. Monocle and baton D. Sword and teaching Back to Items

16 9 What is the author’s purpose for writing the section “Never”
9 What is the author’s purpose for writing the section “Never”? Provide one detail from the story to support your answer. _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Back to Items

17 One text-based detail or a reasonable purpose earns one point.
9 What is the author’s purpose for writing the section “Never”? Provide one detail from the story to support your answer. Reasonable author’s purposes may include, but are not limited to: To show the death of his faith To show the horror of night To show the redirection of his life To show that he will never forget these experiences Text-based details may include, but are not limited to: The first night in camp, which has turned my life into one long night Forget the smoke Little faces of the children Bodies I saw turned into wreaths of smoke Flames which consumed my faith Nocturnal silence, which deprived me, for all eternity, of the desire to live Moments which murdered my God / soul / dreams to dust Students must give a reasonable purpose and one text-based detail to earn two points. One text-based detail or a reasonable purpose earns one point.

18 9. 1 What is the author’s purpose for writing the section “Never”
9.1 What is the author’s purpose for writing the section “Never”? Provide one detail from the story to support your answer. He meant that he will not forget that terrible night. “Never shall I forget that smoke” meant that from the chimney the people in the ovens were burned.

19 9. 2 What is the author’s purpose for writing the section “Never”
9.2 What is the author’s purpose for writing the section “Never”? Provide one detail from the story to support your answer. He wrote this as something to tell how it has destroyed him and changed hi view on his beliefs and how it is engraved in his mine forever cause of how horrible it was.

20 9. 3 What is the author’s purpose for writing the section “Never”
9.3 What is the author’s purpose for writing the section “Never”? Provide one detail from the story to support your answer. The author’s purpose for writing never was because things never seemed to happen in a good way everything that happened was bad so they started the never part.

21 9. 4 What is the author’s purpose for writing the section “Never”
9.4 What is the author’s purpose for writing the section “Never”? Provide one detail from the story to support your answer. The author’s purpose for writing the section “Never” is that he will never forget what happened. In the section is says (“Never” shall I forget that night, the first night in camp.”)

22 10 What are two differences between Birkenau and Auschwitz
10 What are two differences between Birkenau and Auschwitz? Include information from the story in your answer. __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Back to Items

23 Students must give two text-based differences to earn two points.
10 What are two differences between Birkenau and Auschwitz? Include information from the story in your answer. Text-based details may include, but are not limited to: First impression: this was better than Birkenau. Concrete buildings instead of wooden barracks Little gardens here and there The first human words Help one another Two people to a bunk Treated newcomers without brutality Wash place (showers) / new clothes / brought black coffee / brought some soup / one bowl of thick soup Morale improved / good night’s sleep / that war would soon end He (SS officer) must be lying / Auschwitz was a rest home Engraved a number on our left arms Roll call / the band playing military marches Prisoners scattered to look for friends / relatives / neighbors Students must give two text-based differences to earn two points. One text-based difference earns one point.

24 Birkenau had wooden barracks, (one story), no showers, mud.
10.1 What are two differences between Birkenau and Auschwitz? Include information from the story in your answer. Auschwitz had concrete barracks, (two stories) showers, tatoos (number). Birkenau had wooden barracks, (one story), no showers, mud.

25 10. 2 What are two differences between Birkenau and Auschwitz
10.2 What are two differences between Birkenau and Auschwitz? Include information from the story in your answer. Two differences between Berkenau and Auschwitz were that Aushwitz was much harsher than Berkenau, mostly because this was where the first selection occurred. Also, Auschwitz was much more a temporary camp than Berkenau.

26 10. 3 What are two differences between Birkenau and Auschwitz
10.3 What are two differences between Birkenau and Auschwitz? Include information from the story in your answer. Auschwitz was better for everyone because it was nice and the germans were some what kind. Birkenau was a horrible place people were being hurt a lot.

27 Auschwitz had concrete buildings.
10.4 What are two differences between Birkenau and Auschwitz? Include information from the story in your answer. Auschwitz had concrete buildings.

28 11 Which phrase could the author have used instead of “Kapos”?
Orchestra musicians B. German employees C. Inmate leaders D. SS officers Back to Items

29 12 One conclusion that a reader can draw from the selection is that Elie begins to think of his own survival, rather than his father’s. Provide two details from the selection to support this conclusion. _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Back to Items

30 Students must give two text-based details to earn two points.
12 One conclusion that a reader can draw from the selection is that Elie begins to think of his own survival, rather than his father’s. Provide two details from the selection to support this conclusion. Text-based details may include, but are not limited to: I had watched the whole scene without moving I kept quiet (silent) In fact I was thinking of how to get farther away so that I would not be hit myself What is more, any anger I felt at that moment was directed, not against the Kapo, but against my father / I was angry with him, for not knowing how to avoid Idek’s outbreak That is what concentration camp life had made of me Students must give two text-based details to earn two points. One text-based detail earns one point.

31 12.1 One conclusion that a reader can draw from the selection is that Elie begins to think of his own survival, rather than his father’s. Provide two details from the selection to support this conclusion. If our conclusion is that Elie begins to think of his own survival rather than his father, then two examples which support this “I had watched the whole scene without moving” and “I was thinking of how to get farther away.”

32 12.2 One conclusion that a reader can draw from the selection is that Elie begins to think of his own survival, rather than his father’s. Provide two details from the selection to support this conclusion. 1.) His father was beaten by Idek and Elie was mad at his father, because he was making noises that tells you he’s changed for his own survival. 2.) He wanted to keep his golden crown, because he could sell it when he liberated. He wanted to keep it no matter what happens to him and his dad.

33 12.3 One conclusion that a reader can draw from the selection is that Elie begins to think of his own survival, rather than his father’s. Provide two details from the selection to support this conclusion. Toward the end of the book Elie sees a guy running nearby him. The guy kinds seems to be losing his father by letting him slip behind. Elie commits to not doing that, but later his father is in the train almost dead and he thinks of if he didn’t have the burden of his father. Later when his father has dissentary he gives him his extra piece of bread, but is advised to only fend for himself. He almost does that, but his father dies anyway.

34 12.4 One conclusion that a reader can draw from the selection is that Elie begins to think of his own survival, rather than his father’s. Provide two details from the selection to support this conclusion. Because instead of helping his father instead he tried to think of ways to get further away so he didn’t get hit himself.

35 13 Which two objects does the author compare using a metaphor?
Lambs and a shepherd B. Lambs and cauldrons C. Lambs and wolves D. Lambs and a feast Back to Items

36 14 Write a summary of this section
14 Write a summary of this section. Include three events from the section in your summary. _____________________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________________ Back to Items

37 OR three text-based details to earn two points.
14 Write a summary of this section. Include three events from the section in your summary. Summarizing statements may include, but are not limited to: Elie is greatly affected by the boy’s hanging. The Jews were so hungry, that even after being forced to watch the execution, the soup tasted good. The Nazi’s mean to hang people as examples. Text-based event may include, but are not limited to: Bare your heads / caps simultaneously removed / cover your heads / caps went back onto their skulls Crematory ovens (crematoria) no longer troubled me / But this one (boy), leaning against his gallows – he overwhelmed me (upset me deeply) I’m hungry / found the soup excellent Two prisoners helped (assisted) him in his task / for two plates (bowls) of soup Wanted to bandage (blindfolded) victim’s (youth’s) eyes / he refused Put rope around his neck / motioning to his assistants to draw the chair away Long live liberty / curse upon Germany Had to march past the hanged man (boy) / stare at dimmed eyes / lolling tongue of death / forced everyone to look him full in the face Students may give a summarizing statement and two test-based details to earn two points OR three text-based details to earn two points. To earn one point students give one OR two of the above components.

38 14. 1 Write a summary of this section
14.1 Write a summary of this section. Include three events from the section in your summary. A summary of this section was that it was getting worse like they wouldn’t get soup until after roll call. And more people were getting nervous like the boy who looked more moved than afraid. And the caps were less there were only 10 thousand.

39 14. 2 Write a summary of this section
14.2 Write a summary of this section. Include three events from the section in your summary. The section was about the execution of the condemned man. It talked about what he said before he was hung “Long Live Liberty”, but then he was cut off when the chair was taken out from under him. The whole camp had to walk in front of the dead man and look him in the eyes. At the end Elie recalled how excellent the soup was that night.

40 14. 3 Write a summary of this section
14.3 Write a summary of this section. Include three events from the section in your summary. Someone is getting hanged, and the prisnors were forced to march by him.

41 15 How do the other inmates’ feelings about Rosh Hashanah compared to Elie’s feelings about Rosh Hashanah? A. Elie feels alone and terrified, while the inmates feel powerful. B. Elie feels dominated by the Almighty, while the inmates feel blessed. C. Elie feels saddened by the new year, while the inmates feel happy for the holiday. D. Elie feels defiant toward God, while the inmates feel He is still worthy of praise. Back to Items

42 16 What problem does Elie experience in this section of Night
16 What problem does Elie experience in this section of Night? What are three events that happen as a result of the problem? Include information from the story in your answer. ____________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________ Students must give a reasonable problem and three text-based events to earn four points. To earn one, two, or three points students may have a combination of a reasonable problem and text-based events or only text-based events. Back to Items

43 Reasonable problems may include, but are not limited to:
Elie and the other prisoners must face a selection. Elie is afraid his father is going to die. Note: Loss of faith is accepted as an event, but not as a problem. Text-based details may include, but are not limited to: And soon a terrible word was circulating—selection. An SS man would examine us / Whenever he found a weak one…he would write his number down / good for selection. Are you scared? / So were we scared. The old men stayed in their corner / dumb / motionless / haunted Some were praying A merciless selection / how would he pass the selection You must get completely undressed / move about in some way to give yourself color Run / Run as if the devil were after you / “And most important, don’t be afraid!” Dr. Mengele took stock of them / from head to foot Every now and then he wrote a number down Those whose numbers had been noted stood apart / abandoned by the whole world / some were weeping Those whose numbers I call won’t be going to work this morning / stay behind in the camp They had written down his number without his being aware of it (His father was selected.) Ten prisoners surrounded the head of the block / hanging onto his clothes / Save us! / We’re good workers He tried to calm them / reassure them about their fate He would stay behind alone / I was afraid of finding myself alone / How well they were treating me, like an orphan I plodded around like a sleepwalker Elie’s father gave him a knife and a spoon as an inheritance / remembrance / I gave him back his knife and spoon Akiba Drumer left us / a victim of the selection First cracks forming in his faith / lost his reason for struggling / not the only one to lose his faith / “It’s the end. God is no longer with us.” When the selection came, he was condemned in advance Then he went off toward the hospital / an ambulance was waiting to take him to Birkenau Forgot to say the Kaddish

44 16. 1 What problem does Elie experience in this section of Night
16.1 What problem does Elie experience in this section of Night? What are three events that happen as a result of the problem? Include information from the story in your answer. Elie’s problem in this section is the selection and his father being selected. In the being of the section Elie’s head of block told them their would be an selection that day. Elie passed the selection but his father didn’t. Elie’s father gave Elie his inheritance an went back to camp. Elie returned from work and found his father had passed the second selection. Akiba Drumer had been didn’t pass the second selection and was sent to the crematories.

45 16. 2 What problem does Elie experience in this section of Night
16.2 What problem does Elie experience in this section of Night? What are three events that happen as a result of the problem? Include information from the story in your answer. The problem that Elie experiences in this section of night is that he and his father have to go through selection. Elies passes through he was so nervous he ran so fast that he couldn’t be taken though. Elie and his father we’re both shocked. Soon Elie waited for his father to return with the news. His father gave him his spoon and knife just in case he didn’t make it through the selection. Elie took them. But as soon as his father returned, he gave his father the knife and spoon back.

46 16. 3 What problem does Elie experience in this section of Night
16.3 What problem does Elie experience in this section of Night? What are three events that happen as a result of the problem? Include information from the story in your answer. Eli is no longer on the same block as his father because he was transferred to a different unit. Elis father’s number was written down which means he has one more chance or he dies. The winter had come, eli didn’t have the right clothing.

47 16. 4 What problem does Elie experience in this section of Night
16.4 What problem does Elie experience in this section of Night? What are three events that happen as a result of the problem? Include information from the story in your answer. An inncodent was him and his dad were seperated and Akiba drumer had lost all faith

48 17 What is the author’s purpose for writing the section
17 What is the author’s purpose for writing the section? Provide three details from the section to support your answer. __________________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________________ Students must give a reasonable purpose and three text-based details to earn four points. To earn one, two, or three points students may have a combination of a reasonable purpose and text-based details or only text-based details. Back to Items

49 17 What is the author’s purpose for writing the section
17 What is the author’s purpose for writing the section? Provide three details from the section to support your answer. Reasonable purposes may include, but are not limited to: To show that prisoners would abandon their loved ones to aid in their own survival To show that Eliezer is committed to the care of his father even when other sons aren’t To show that Elie is afraid of turning on his father Text-based details may include but are not limited to: For three years they had stuck together / always near each other / for suffering / for blows / for ration of bread / for prayer He (the son) had seen him. And he had continued to run on in front / letting the distance between them grow greater. He had wanted to get rid of his father! He had felt that his father was growing weak Sought this separation in order to get rid of the burden / free himself from an encumbrance which could lessen his own chances of survival. And, in spite of myself, a prayer rose in my heart, to that God in whom I no longer believed. I had done well to forget that. (It was good that I had forgotten all that.) Give me strength never to do what Rabbi Eliahou’s son has done. Sons abandoned their fathers’ remains without a tear.

50 17. 1 What is the author’s purpose for writing the section
17.1 What is the author’s purpose for writing the section? Provide three details from the section to support your answer. Wiesel’s purpose for writing this section is to illustrate how family relationships changed in the concentration camps during WWII. This selection shows how a son was willing to free himself from his father to stay alive. “He had continued to run on in front, letting the distance between them grow.” “The son of Rabbie Eliahou” wanted to get rid of his father.” He wanted separation from his father “in order to get rid of the burden.”

51 17. 2 What is the author’s purpose for writing the section
17.2 What is the author’s purpose for writing the section? Provide three details from the section to support your answer. Elie Wiesel’s purpose for writing this section was to show how men began to disregard family bonds. Three examples are “He had felt his father grow weak, “he had sought separation” and “he sought separation.

52 17. 3 What is the author’s purpose for writing the section
17.3 What is the author’s purpose for writing the section? Provide three details from the section to support your answer. It was to show that the Rabbi’s son had purposely separated himself from his father. “…his son had seen him losing ground.. He had continued to run in front, letting the distance between them become greater.”

53 17. 4 What is the author’s purpose for writing the section
17.4 What is the author’s purpose for writing the section? Provide three details from the section to support your answer. The purpose for Elie writing the selection is to show the readers what had happened to the men in the camps. The Rabbis son had wanted to get rid of him. The Rabbi thought he had just not noticed him. Elie prayed to God that he would never leave his father like the Rabbi’s son had abandoned him.

54 18 According to the story, what happens when the German workers throw bread to the men on the train?
Fathers and sons battle one another for the bread. B. Fathers and sons aid one another to get the bread. C. Men on the train feel grateful others feed them. D. Men on the train worry others will hurt them. Back to Items

55 19 What is the meaning of the word “dregs” as it is used in the story?
Bodies B. Scraps C. Nights D. Fears Back to Items

56 Back to Items 20 How does Elie feel about his father dying? Free A.
Angry C. Respectful D. Overwhelmed Back to Items

57 21 One conclusion that a reader could draw is that the men were numb to anything other than satisfying their basic needs. Provide two details from the selection to support this conclusion. _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Back to Items

58 Students must give two text-based details to earn two points.
21 One conclusion that a reader could draw is that the men were numb to anything other than satisfying their basic needs. Provide two details from the selection to support this conclusion. Text-based details may include, but are not limited to: Our first act as free men was to throw ourselves onto the provisions. / Nothing but bread. Not of revenge / No one thought of revenge / But of revenge, not a sign. Not of our families (parents) Get potatoes and clothes To sleep with girls Note: “Food” was not accepted as a correct answer. You must say either “bread” or “potatoes”. Students must give two text-based details to earn two points. One text-based detail earns one point.

59 21.1 One conclusion that a reader could draw is that the men were numb to anything other than satisfying their basic needs. Provide two details from the selection to support this conclusion. Because they had been so starved, the men only focused on the provisions. “No thought of revenge, or of parents,” probably because they had been hungry for so long and that’s all they could think about.

60 They went out and found food for them selves And did not seek revenge
21.2 One conclusion that a reader could draw is that the men were numb to anything other than satisfying their basic needs. Provide two details from the selection to support this conclusion. They went out and found food for them selves And did not seek revenge

61 21.3 One conclusion that a reader could draw is that the men were numb to anything other than satisfying their basic needs. Provide two details from the selection to support this conclusion. One detail to support the conclusion was they thought only of provisions, not revenge, not even their families, but only bread. Another detail to support the conclusion is they following day still no one thought of revenge, only clothes, food, and to sleep with girls.

62 21.4 One conclusion that a reader could draw is that the men were numb to anything other than satisfying their basic needs. Provide two details from the selection to support this conclusion. They were so numb from the cols the temperatures outside wernt just cold they were freezing tempertures enough to get people sick and didn’t have much wormth

63 22 Which statement is the most important conclusion the reader can draw from the novel, Night?
Elie’s experience molded his perception of the world and teaches readers about man’s capacity for cruelty. B. Elie feels guilt with his father’s death and records his experience to honor is father’s memory. C. Elie’s experience shows his strong faith can help in extreme situations even with man’s capacity for cruelty. D. Elie feels a desire for revenge after his father’s death that keeps him focused on survival. Back to Items

64 23 Based on the information in the story, what inference can you make about what Elie sees in the mirror? Include information from the story to support your inference. _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Back to Items


Download ppt "“If in my lifetime I was to write only one book, this would be the one"

Similar presentations


Ads by Google