Presentation is loading. Please wait.

Presentation is loading. Please wait.

BỘ GIÁO DỤC & ĐÀO TẠO QUỸ LAURENCES’TING CUỘC THI THIẾT KẾ BÀI GIẢNG ĐIỆN TỬ E-LEARNING Unit 8 : OUT AND ABOUT Lesson 1: What are you doing? Chương trình.

Similar presentations


Presentation on theme: "BỘ GIÁO DỤC & ĐÀO TẠO QUỸ LAURENCES’TING CUỘC THI THIẾT KẾ BÀI GIẢNG ĐIỆN TỬ E-LEARNING Unit 8 : OUT AND ABOUT Lesson 1: What are you doing? Chương trình."— Presentation transcript:

1 BỘ GIÁO DỤC & ĐÀO TẠO QUỸ LAURENCES’TING CUỘC THI THIẾT KẾ BÀI GIẢNG ĐIỆN TỬ E-LEARNING Unit 8 : OUT AND ABOUT Lesson 1: What are you doing? Chương trình Tiếng Anh, lớp 6 ĐT: TRƯỜNG THCS THANH XƯƠNG HUYỆN ĐIỆN BIÊN – TỈNH ĐIỆN BIÊN THÁNG 7/2012 Giáo viên: Vũ Văn Vinh Bài giảng

2

3 Phương tiện tham gia giao thông bike car Motorbike Train Plane bus

4 Period 44 UNIT 8: OUT AND ABOUT Lesson 1: What are you doing? (A1,2,3)

5 I. NEW WORDS 1. Play video games: 2. Ride a bike : 3. Drive a car : 4. Wait for a train: 5. Wait for a bus: Chơi điện tử Đi xe đạp Lái xe ô tô Đợi tàu hỏa Đợi xe buýt

6 Match the word with the correct picture Correct - Click anywhere to continue Incorrect - Click anywhere to continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear A) Ride a bike B) Play video games C) Drive a car D) Wait for a train E) Wait for a bus

7 Correct - Click anywhere to continue Incorrect - Click anywhere to continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear Match the word with the correct picture A) Ride a bike B) Play video games C) Drive a car D) Wait for a train E) Wait for a bus

8 Correct - Click anywhere to continue Incorrect - Click anywhere to continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear Match the word with the correct picture A) Ride a bike B) Play video games C) Drive a car D) Wait for a train E) Wait for a bus

9 Correct - Click anywhere to continue Incorrect - Click anywhere to continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear Match the word with the correct picture A) Ride a bike B) Play video games C) Drive a car D) Wait for a train E) Wait for a bus

10 Correct - Click anywhere to continue Incorrect - Click anywhere to continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear Match the word with the correct picture A) Ride a bike B) Play video games C) Drive a car D) Wait for a train E) Wait for a bus

11 II: II:Listen.

12 He is playing video games. I am playing video games.I am riding my bike. She is riding her bike. I am driving my car. He is driving his car. We are walking to school. They are walking to school We are traveling to school by bus. They are traveling to school by bus. We are waiting for a train. They are waiting for a train. Listen and repeat

13 He is playing video games What is he doing? Answer my questions.

14 What are they doing? They are playing soccer. Answer my questions.

15 What is Ba doing? He is doing his homework. Answer my questions.

16 What are you doing? I am listening to music. Answer my questions.

17 Form: Ex: I am playing video games. S + be + V-ing +(O) Ex: Are you playing video games? Yes, I am / No, I am not. Ex: What is Ba doing? He is doing his homework. Wh-questions + tobe+S+ doing ? Tobe + S + V-ing +(O)? III: Grammar : Thì hiện tại tiếp diễn Mary is listening to music now. The earth is getting warmer and warmer.

18 5. Ba is ……………….. his car. Correct - Click anywhere to continue Incorrect - Click anywhere to continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear Choose the best answer. A) driving B) drives C) driveing D) to drive

19 4. They are waiting …………….. a train Correct - Click anywhere to continue Incorrect - Click anywhere to continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear Choose the best answer. A) for B) to C) in D) of

20 3. What are you …………….? Correct - Click anywhere to continue Incorrect - Click anywhere to continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear Choose the best answer. A) doing B) do C) does D) to do

21 2. She……….…………watching TV. Correct - Click anywhere to continue Incorrect - Click anywhere to continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear Choose the best answer. A) is B) are C) be D) am

22 1. I am ……………………….soccer Correct - Click anywhere to continue Incorrect - Click anywhere to continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear Choose the best answer. A) playing B) to play C) plays D) play

23 Listen and answer the question true or false. Correct - Click anywhere to continue Incorrect - Click anywhere to continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear He is playing video games. A) True B) False IV:Free practice.

24 Listen and answer the question true or false. Correct - Click anywhere to continue Incorrect - Click anywhere to continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear I am driving my car A) True B) False IV:Free practice.

25 Listen and answer the question true or false. Correct - Click anywhere to continue Incorrect - Click anywhere to continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear We are walking to school A) True B) False IV:Free practice.

26 Listen and answer the question true or false. Correct - Click anywhere to continue Incorrect - Click anywhere to continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear They are waiting for a bus. A) True B) False IV:Free practice.

27 Are you playing video games? Correct - Click anywhere to continue Incorrect - Click anywhere to continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear Look at the picture then write the answer in your book. IV:Free practice.

28 Is she riding her bike? Correct - Click anywhere to continue Incorrect - Click anywhere to continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear Look at the picture then write the answer in your book. IV:Free practice.

29 What are they doing ? Correct - Click anywhere to continue Incorrect - Click anywhere to continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear Look at the picture then write the answer in your book. IV:Free practice.

30 What is she doing ? Correct - Click anywhere to continue Incorrect - Click anywhere to continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear Look at the picture then write the answer in your book. IV:Free practice.

31 What are you doing ? Correct - Click anywhere to continue Incorrect - Click anywhere to continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear Look at the picture then write the answer in your book. IV:free practice.

32 Quiz Your Score{score} Max Score{max-score} Number of Quiz Attempts {total-attempts} Question Feedback/Review Information Will Appear Here Review QuizContinue

33 HOMEWORK Học từ mới và cấu trúc Làm bài tập 1.2 Chuẩn bị A: 4.5.6

34 Học liệu tham khảo Các tài liệu tham khảo chính: 1.Sách giáo khoa Tiếng anh 6. 2.Sách giáo viên Tiếng anh 6. 3.Chuẩn khiến thức kỹ năng Tiếng anh 6. 4.Phầm mềm: Hsp-3000-en Phầm mềm: Adobe presenter Phầm mềm: Readplease. 7.Phầm mềm: Quicktime 8. Video do giáo viên thực hiện website :thcsthanhxuong.sodienbien.edu.vn


Download ppt "BỘ GIÁO DỤC & ĐÀO TẠO QUỸ LAURENCES’TING CUỘC THI THIẾT KẾ BÀI GIẢNG ĐIỆN TỬ E-LEARNING Unit 8 : OUT AND ABOUT Lesson 1: What are you doing? Chương trình."

Similar presentations


Ads by Google