Presentation is loading. Please wait.

Presentation is loading. Please wait.

11.21.11. First Things First Account Manager Outline Overview This discussion provides a modular breakout of Cisco’s TelePresence and interoperability.

Similar presentations


Presentation on theme: "11.21.11. First Things First Account Manager Outline Overview This discussion provides a modular breakout of Cisco’s TelePresence and interoperability."— Presentation transcript:

1

2 First Things First

3 Account Manager Outline Overview This discussion provides a modular breakout of Cisco’s TelePresence and interoperability with the latest information on endpoints and infrastructure.

4

5

6

7 Before we Start…

8

9

10

11 CTS 1300

12

13 Profile 42” What’s Included… Profile 42" Full HD LCD single screen w/standby Cisco TelePresence System Codec C20 w/standby Natural Presenter Package option PrecisionHD 1080p 12x Camera Cisco TelePresence Touch 8'‘ 2 microphones Small Conference Room

14 Designed to be a Green Endpoint* (LCD & Codec both have standby options) Profile 52 Dual Screen

15

16 Tech. Specs.

17

18 EX 90 *

19 EX 90 Connections

20 EX 90/60 Document Camera Allows the use to easily share documents*

21 EX 60

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33 Codecs

34

35

36

37

38

39

40

41

42 Quiz review

43 Practice Question 1 How does the EX90 allow you to easily share with a quick flip of the camera? A. Other People in the Office B. Other Callers on the Phone C. Physical Documents D. Documents on the Desktop Answer: C

44 Practice Question 2 What makes a Profile 42” C20 a green unit (Pick two) A. Green Paint B. LCD goes into standby C. Full Enclosure D. Codec goes into standby Answer: B,D

45 Practice Question 3 What is not a valid category of Cisco TelePresence endpoints? A. Personal Systems B. Calculated Systems C. Multi-Purpose Systems D. Video Enabled Phones Answer: B

46 Practice Question 4 Which endpoint supports multi-site in HD? A. EX60 B. C40 C. MX200 D. EX90 E. C20 Answer: D

47 Practice Question 5 What supports the touch interface? A. Personal systems (EX series) B. Room systems (profile series, C Series integrator, quickset) C. Immersive Systems (CTS) D. All of the Above! E. None of the Above! Answer: D

48 Practice Question 6 Which is a Videophone? A. EX60 B. E20 C. C20 D. EX90 E. E40 Answer: B

49 Practice Question 7 When a camera type is described as a 1080p60fps, what does 60 mean? A. resolution B. Gigahertz C. Megahertz D Jigawatts E. Frames per second Answer: E

50 Practice Question 8 Which endpoint would you suggest for a standalone HD desktop unit? A. CTS3000 B. EX50 C. EX90 D. E20 E. Profile 52” Answer: C

51 Practice Question 9 Which units do not call for selling an external display? A. EX90 B. Profile 42” C. EX60 D. All of the Above! E. None of the Above! Answer: D

52 Practice Question 10 In what type of conference room would you propose a profile 42”? A. Small conference room B. Auditorium C. Executive Boardroom D. Stadium E. Jeremy Lin’s living room #Linsanity Answer: A

53 Questions…

54

55

56


Download ppt "11.21.11. First Things First Account Manager Outline Overview This discussion provides a modular breakout of Cisco’s TelePresence and interoperability."

Similar presentations


Ads by Google