Presentation is loading. Please wait.

Presentation is loading. Please wait.

9.7 Special Factors. a. 0 y y +4 -4 4y-4y Ans:________________ (y+4)(y-4)

Similar presentations


Presentation on theme: "9.7 Special Factors. a. 0 y y +4 -4 4y-4y Ans:________________ (y+4)(y-4)"— Presentation transcript:

1 9.7 Special Factors

2 a. 0 y y y-4y Ans:________________ (y+4)(y-4)

3 b. 0 5m m-30m Ans:________________ (5m+6)(5m-6)

4 c. -2 x2x2 – 49y 2 0 x x +7y -7y 7xy-7xy Ans:_________________ -2(x+7y)(x-7y)

5 d. 2 4 – 9n n -3n 6n-6n Ans:_________________ 2(2+3n)(2-3n)

6 e. x2x2 – 4y 2 0 x x +2y -2y 2xy-2xy Ans:_________________ (x+2y)(x-2y)

7 f. 16 a2a2 – 4b 2 0 a a +2b -2b 2ab-2ab Ans:_________________ 16(a+2b)(a-2b)

8 g. -12n n n -6 -6n Ans:________________ (n-6) 2

9 h. 12n n n +6 6n Ans:________________ (n+6) 2

10 i. -12x 3x -2 -6x Ans:________________ (3x-2) 2

11 j. 4xy 2x +y 2xy+2xy Ans:________________ (2x+y) 2

12 k. 2 y2y2 -10y y y y -5 -5y Ans:_____________ 2(y-5) 2

13 l. 3 x2x2 +2xy+y 2 2xy x x +y xy+xy Ans:_____________ 3(x+y) 2


Download ppt "9.7 Special Factors. a. 0 y y +4 -4 4y-4y Ans:________________ (y+4)(y-4)"

Similar presentations


Ads by Google