Presentation is loading. Please wait.

Presentation is loading. Please wait.

LORD OF THE FLIES CHAPTER 3 #1 What are the clues Jack finds that tell him he is on the trail of a possible kill? Answer: He sees an hoof tracks, a trail,

Similar presentations


Presentation on theme: "LORD OF THE FLIES CHAPTER 3 #1 What are the clues Jack finds that tell him he is on the trail of a possible kill? Answer: He sees an hoof tracks, a trail,"— Presentation transcript:

1 LORD OF THE FLIES CHAPTER 3 #1 What are the clues Jack finds that tell him he is on the trail of a possible kill? Answer: He sees an hoof tracks, a trail, warm droppings, a hardened path, and he has heard something moving and trotting around.

2 LORD OF THE FLIES CHAPTER 3 #3 Meanwhile, what are Ralph and Simon doing? Where are the others? Answer: Ralph and Simon are building shelters while the others are playing and eating.

3 LORD OF THE FLIES CHAPTER 3 #3 What do Jack and Ralph fight about? Answer: Ralph feels that he and Simon are the only ones who really do anything. Ralph says the Littluns do nothing while Jack and his “hunters” are always looking for “meat”.

4 LORD OF THE FLIES CHAPTER 3 #4 What is the feeling Jack has as he is hunting? How does that feeling relate to the “littluns”? Answer: Jack feels as though something is hunting him. He understands how the Littleuns feel, as they fear the “beastie”.

5 LORD OF THE FLIES CHAPTER 2 #5 When Ralph and Jack return to the pool, Simon is not there. Where has he gone, and why do you think he went there? Answer: He has gone into the forest and under the mat of crepers and brushes to be alone.


Download ppt "LORD OF THE FLIES CHAPTER 3 #1 What are the clues Jack finds that tell him he is on the trail of a possible kill? Answer: He sees an hoof tracks, a trail,"

Similar presentations


Ads by Google