Download presentation

Presentation is loading. Please wait.

Published byGeorge Doty Modified about 1 year ago

1
Ten Tricky Questions Does England have a July fourth? Yes. But it’s not celebrated as a holiday.

2
How many birthdays does the average boy or girl have? One. You’re only born once. But you may celebrate your birthday many times.

3
How many months have 28 days? All months have at least 28 days. Most have more.

4
How many outs are in a baseball inning? Six. Three for each team.

5
If a plane crashes on the border of the U.S. and Mexico, where would they bury the survivors? Nowhere. The survivors are alive.

6
A doctor gives you 3 pills and tells you to take one every half-hour. How many minutes go by before you take the last pill? 60 minutes. You take one, wait 30 minutes to take the second, and wait 30 more minutes to take the third. 30 + 30 = 60.

7
An Egyptian has 24 camels. All but 14 die. How many are left? Fourteen. The rest died.

8
How many animals of each gender did Moses take onto the ark? None. Noah was on the ark, not Moses.

9
How many minutes in a 10-round boxing match if each round is 3 minutes with a one-minute break between rounds? 39. 10 x 3 = 30 + 9 = 39

10
How many 10-cent donuts are in a dozen? 12. There are always 12 in a dozen.

Similar presentations

© 2017 SlidePlayer.com Inc.

All rights reserved.

Ads by Google