Presentation is loading. Please wait.

Presentation is loading. Please wait.

Ц.Гергова ОУ”Н.Рилски”Велинград.

Similar presentations


Presentation on theme: "Ц.Гергова ОУ”Н.Рилски”Велинград."— Presentation transcript:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21 Ц.Гергова ОУ”Н.Рилски”Велинград

22

23

24

25

26

27

28

29 По принцип нашият стил е повлиян от стила музика който слушаме, но пък някои залагаме и на наш собствен. Ето например в последно време повечето момичета обличат дънки като шалвари. Момчетата пък дънки със суичер или по-бели блузи, а някои обличат и ризи. Момичетата също обличат суичери. Също така тийнеиджърките за горно облекло най-често използват блузки до пъпа. Обувките при момчетата по принцип са пътъци. А при момичетата също някои пътъци, но най-често обувки с токчета. Нашият стил на обличане (стила на тийнеиджърите)

30 Ваканция Какво прави всеки от нас през ваканцията?-Ами мога да кажа че зависи каква ваканция сме. През лятната е време за море и гаджета, през зимната е време за празнуване, през междусрочната е време за игри на компютъра, както и през пролетната.То постоянно е време за компютър ама тези двете последните ваканций не ги свързвам с нищо, освен с това. Общо взето за нас не е важно каква ваканция сме и какво ще правим през нея, а просто че сме някаква ваканция и че си отпочиваме от училището. Ура, ваканц иаааа!

31 Мечтите Всеки от нас има мечти. Особено сега на нашата възраст, в която трябва да изберем какви да сме занапред в живота. Мечтите са свързани точно с това, какви искаме да сме. Някои искат да са певци, други художници, трети-танцьори и т.н. Да има най различни мечти, но ето че повечето са свързани с това професията ти да е добра и хубава, но най важното да се харесва на самият теб. Дори и аз имам мечта, че даже мечти, но не ги казвам, за да ми се сбъднат. Да така е изкажеш ли мечтите си на някой, те няма да се сбъднат. Но все пак това не е чак толкова важно. По голяма стойност има в това да имаш вяра в мечтите си и никога, ама никога да не се отказваш от тях, защото може някой ден да съжаляваш. Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. Всички наши мечти мога да се сбъднат - ако имаме куража да ги преследваме.

32 Поучавай се в живота Мисли. Вярвай. Мечтай. Рискувай.(Уолтър Елайъс Дисни) Който е приятел на всички, не е приятел на никого.(Аристотел) Щастието явно е направено, за да бъде споделяно.(Жан Расин) На най-важните житейски кръстопътища няма никакви пътни знаци.(Чарлз Спенсър Чаплин) Свобода е свободата да кажеш, че две и две е равно на четири.(Ерик Артър Блеър) Човек е истински мъдър тогава, когато знае, че не знае нищо.(Сократ) Страхувай се от този, който се страхува от теб.(Персийска поговорка) Валентин 10 б клас

33 Моето лятно приключение sl_reporter@abv.bg

34 ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА НОВИ РУБРИКИ Е. Христова и Д. Николова

35 За мнения и предложения пишете на адрес: sl_reporter@abv.bg


Download ppt "Ц.Гергова ОУ”Н.Рилски”Велинград."

Similar presentations


Ads by Google