Presentation is loading. Please wait.

Presentation is loading. Please wait.

Futuro Irregular Vocabulario Verbos Vocabulario Verbos Vocabulario Problemas Vocabulario General Vocabulario General Futuro Regular 100 200 300 400 500.

Similar presentations


Presentation on theme: "Futuro Irregular Vocabulario Verbos Vocabulario Verbos Vocabulario Problemas Vocabulario General Vocabulario General Futuro Regular 100 200 300 400 500."— Presentation transcript:

1

2 Futuro Irregular Vocabulario Verbos Vocabulario Verbos Vocabulario Problemas Vocabulario General Vocabulario General Futuro Regular

3 Vocabulario (Verbos) – 100 Points QUESTION: To reduce (ellos) ANSWER: Disminuirán

4 Vocabulario (Verbos) – 200 Points QUESTION: To support (ella) ANSWER: Fomentará

5 Vocabulario – 300 Points QUESTION: To appreciate (nosotros) ANSWER: Apreciaremos

6 Vocabulario (Verbos) – 400 Points QUESTION: To become extinct (ellas) ANSWER: Se extinguirán

7 Vocabulario (Verbos) – 500 Points QUESTION: To value nature (tú) ANSWER: Valorarás

8 Vocabulario (Problemas) – 100 Points QUESTION: A lot of rain ANSWER: Una inundación

9 Vocabulario (Problemas) – 200 Points QUESTION: There are less trees ANSWER: La deforestación

10 Vocabulario (Problemas) – 300 Points QUESTION: No a lot of water ANSWER: La sequía

11 Vocabulario (Problemas) – 400 Points QUESTION: The ground moves ANSWER: El temblor

12 Vocabulario (Problemas) – 500 Points QUESTION: It gets hotter on the planet ANSWER: El efecto invernadero

13 Vocabulario (General) – 100 Points QUESTION: Place where we put garbage ANSWER: El basurero

14 Vocabulario (General) – 200 Points QUESTION: A possible danger ANSWER: Un riesgo

15 Vocabulario (General) – 300 Points QUESTION: An animal that could possibly no longer exist ANSWER: Una especie en peligro de extinción

16 Vocabulario (General) – 400 Points QUESTION: What we must take on in order to make the world a better place ANSWER: La responsabilidad

17 Vocabulario (General) – 500 Points QUESTION: Weather of a region ANSWER: El clima

18 Futuro Regular – 100 Points QUESTION: Conjugate AND Translate: Si no protegemos los animales, muchas especies (extinguirse). ANSWER: Se extinguirán – If we don’t protect animales, many species will become extinct.

19 Futuro Regular – 200 Points QUESTION: Conjugate AND Translate: La contaminación en las ciudades (disminuir) con las nuevas tecnologías. ANSWER: Disminuirá – Pollution in cities will diminish with new technologies.

20 Futuro Regular – 300 Points QUESTION: Conjugate AND Translate: Nuestra campaña (apoyar) la protección del medio ambiente. ANSWER: Apoyará – Our campaign will support the protection of the environment.

21 Futuro Regular – 400 Points QUESTION: Conjugate AND Translate: En unos años, todos nosotros (apreciar) más el agua y el aire puro. ANSWER: Apreciaremos – In a few years, all of us will appreciate water and clean air more.

22 Futuro Regular – 500 Points QUESTION: Conjugate AND Translate: En el futuro, las escuelas (fomentar) la protección del medio ambiente. ANSWER: Fomentarán – In the future, schools will support environmental protection.

23 Futuro Irregular – 100 Points QUESTION: Conjugate AND Translate: En unos 100 años, la gente (ver) más deforestación en la selva amazónica. ANSWER: Verá – In 100 years, people will see more deforestation in the Amazon Rainforest.

24 Futuro Irregular – 200 Points QUESTION: Conjugate AND Translate: Los científicos dijeron que ellos (poder) hacer nuevas investigaciones. ANSWER: Podrán – Scientists said that they will be able to do new research.

25 Futuro Irregular – 300 Points QUESTION: Conjugate AND Translate: En mi escuela, nosotros (querer) reutilizar el agua. ANSWER: Querremos – In my school, we want to reuse water.

26 Futuro Irregular – 400 Points QUESTION: Conjugate AND Translate: Después de esta unidad, mis amigos y yo (saber) mejor cómo ayudar el medio ambiente. ANSWER: Sabremos – After this unit, my friends and I will better know how to help the environment.

27 Futuro Irregular – 500 Points QUESTION: Conjugate AND Translate: Dentro de diez años, pocos vehículos (tener) que usar petróleo. ANSWER: Tendrán – Within 10 years, few vehicles will have to use oil.


Download ppt "Futuro Irregular Vocabulario Verbos Vocabulario Verbos Vocabulario Problemas Vocabulario General Vocabulario General Futuro Regular 100 200 300 400 500."

Similar presentations


Ads by Google