Presentation is loading. Please wait.

Presentation is loading. Please wait.

JPS Choir & Orchestra Boston Massachusetts Parent Information Meeting March 17, 2015.

Similar presentations


Presentation on theme: "JPS Choir & Orchestra Boston Massachusetts Parent Information Meeting March 17, 2015."— Presentation transcript:

1 JPS Choir & Orchestra Boston Massachusetts Parent Information Meeting March 17, 2015

2 Boston Pops with the Sound of the JP Stevens Choir & Orchestra

3 Details Luggage check will be on Wednesday night after practice (6pm-7:30), April 22, The Bus (STOUTS) will be loaded early Thursday morning.

4 Wednesday, April 22, 2015 Be sure to have all performance attire packed including ties, shoes, and pants….. Students will bring their luggage/instrument to the Choir/Orchestra Room Wednesday night between 6- 7:30 pm for check in Be sure to have luggage and instrument tagged with name and contact information Students luggage with be sorted by bus number and ready for loading on Thursday AM

5 Chaperones Male: Jonathan Meszaros - Director Brian Verdi – Director John Burkhart Joe Shannon Simon Wong Ed Ronk Hugh Gordon Kason Jackson Female: Kathi Burkhart Rose Chang Janet Gordon Maria Kantilierakis Dolores Miller Monica Shannon Raji Iyer Karen Zhao Tula Rhoden Annabelle Chan Laura Ronk Shilvanti Patel

6 Medical Information Completed medical forms will be reviewed by the school nurse. If there has been any change in your child's medical status from the time the form has been updated until the trip please let us know so that we are aware and can plan accordingly if needed There will be 1 MD and 2 RN’s on the trip

7 Student’s Behavior Reminder: This is a school trip –behavior should reflect behavior that would be accepted at school, including reporting to buses, and activities on time, no smoking, alcohol or drugs of any type, and respectable behavior at all times.

8 Thursday, April 23, :30 a.m. Students arrive at JPS 6:30 a.m. Leave JP Stevens (breakfast of bagels to be given to students on the bus) for Old Sturbridge Village Sturbridge MA: 187 miles – 3:20 8:30 a.m. Bathroom break at Rest Stop (30 minutes) 9:00 a.m. Leave Rest Stop 10:30 a.m. Arrive Old Sturbridge Village 3:30 p.m. Leave Old Sturbridge Village for East Sakura Restaurant, 400 Highland Ave, Salem MA: 78 miles – 90 minutes 5:00 p.m. Arrive East Sakura Restaurant for dinner 6:30 pm Leave restaurant for Hampton Inn, 59 Newbury St, Peabody MA 7:00 p.m. Arrive Hampton Inn 7-11:00. Assign rooms, unload bus, free time 11:00 p.m. Students back to assigned rooms, Curfew (Security arrives 11:00p.m.)

9 Old Sturbridge Village

10 East Sakura Restaurant

11 Hampton Inn – Peabody MA

12 Security

13 Friday April 24, :30 a.m. Wake up Call 7:30-9:00 Breakfast 9:30 a.m.Depart for downtown Salem: 7miles – 20 min 10:00 a.m.Arrive Salem: lunch & free time: 3 hours 1:00 p.m.Depart Salem for Hampton Inn: 7 miles – 20 min 1:20 p.m.Arrive Hampton Inn: change for performances: 30 minutes 1:50 p.m. Depart for choir performance site: Danvers High School, 62 Cabot Road, Danvers MA: 7 miles – 15 min 2:10 p.m.Arrive choir performance site 2:30-6:15Choir warm-up &performance 5:00-6:00Orchestra dinner in cafeteria 6:30 p.m.Depart for orchestra performance site: Masconomet High School, 20 Endicott Rd, Topsfield MA: 6 miles – 15 min 6:45 p.m. Arrive orchestra performance site 6:55-9:55Orchestra warm-up & performance 7:00-8:00Choir dinner in cafeteria 10:00 p.m. Load buses & depart for Hampton Inn: 10 miles – 20 min 10:20 p.m. Arrive Hampton Inn, then free time 11:00 p.m.Students back to assigned rooms, Curfew

14 Salem MA

15 Danvers High School Choir Site

16 Masconomet High School, Topsfield MA Orchestra Site

17 Saturday April 25, :30 a.m. Wake up Call 7:30-9:00Breakfast 9:30 a.m.Leave Hampton Inn for Charlestown: Navy Yard & Bunker Hill Monument: 15 miles – 40 minutes 10:10 a.m. Arrive Charlestown: free time 2.5 hours 12:30 p.m. Load Buses and depart for Prudential Center; 4miles – 15 minutes 12:50 p.m.Arrive Prudential Center: lunch & free time: 2 hours 3:00 p.m.Meet at Huntington Ave side of Prudential Center for Boston Duck Tours 5:00 p.m.Depart Boston for Hampton Inn, Peabody: 16 miles – 30 min 5:30 p.m. Arrive Hampton Inn: change for dinner & ceremony 6:45 p.m.Depart Hampton Inn for ceremony/dinner site: Doubletree North Shore Hotel, 50 Ferncroft Road, Danvers, MA: 7 miles – 12 minutes 7:00-10:00Performance ceremony, dinner, & dance: 3 hours 10:00 p.m.Depart ceremony/dinner site for Hampton Inn: 7 miles – 12 minutes 10:15 p.m.Arrive Hampton Inn, then free time until 11:00 11:00 p.m.Students back to assigned rooms, Curfew

18 Bunker Hill & Charlestown Navy Yard

19

20 Doubletree North Shore Hotel Ceremony/Dinner Site

21 Sunday April 26, :30 a.m. Wake up Call 7:30-9:00Breakfast 10:00 a.m. Check out/Leave hotel for J.P. Stevens: 265 miles – 4.5 hours 12:30 p.m. Rest Stop & lunch 1:30 p.m. Board buses for home 3:30 p.m. Arrive JP Steven: Complete unloading, cleaning and inspection of buses prior to dismissal

22 A Few Last Notes Be sure to pack: Sunscreen Walking Shoes (no flip flops) Complete concert attire including the appropriate shoes Poncho/Windbreaker in case of rain Cell phone with Charger Medications you may need (inhalers, epi-pen, anti-histimines)

23 Questions ? Trip Coordinators Kathi Burkhart John Burkhart –


Download ppt "JPS Choir & Orchestra Boston Massachusetts Parent Information Meeting March 17, 2015."

Similar presentations


Ads by Google