Presentation is loading. Please wait.

Presentation is loading. Please wait.

Ghiocelul este cea mai frumoasa si gingasa floare a primaverii. El vesteste primavara. Este prima floare care apare primavara, de aceea el se numeste,,vestitorul.

Similar presentations


Presentation on theme: "Ghiocelul este cea mai frumoasa si gingasa floare a primaverii. El vesteste primavara. Este prima floare care apare primavara, de aceea el se numeste,,vestitorul."— Presentation transcript:

1 Ghiocelul este cea mai frumoasa si gingasa floare a primaverii. El vesteste primavara. Este prima floare care apare primavara, de aceea el se numeste,,vestitorul primaverii”. Ghiocelul este cea mai frumoasa si gingasa floare a primaverii. El vesteste primavara. Este prima floare care apare primavara, de aceea el se numeste,,vestitorul primaverii”. Ghiocel, ghiocel, Crud, suav si subtirel, Crud, suav si subtirel, Scoate capul din zapada, Scoate capul din zapada, Soarele sa mi te vada. Soarele sa mi te vada. Si ma iarta ca-ti ating Si ma iarta ca-ti ating Clopotelul de argint; Clopotelul de argint; Si ma iarta ca te rup, Si ma iarta ca te rup, Mamei mele sa te duc. Mamei mele sa te duc. Sa se bucure si ea, Sa se bucure si ea, Luminand cand te-o vedea. Luminand cand te-o vedea. Ghiocel, ghiocel, Crud, suav si subtirel, Crud, suav si subtirel, Scoate capul din zapada, Scoate capul din zapada, Soarele sa mi te vada. Soarele sa mi te vada. Si ma iarta ca-ti ating Si ma iarta ca-ti ating Clopotelul de argint; Clopotelul de argint; Si ma iarta ca te rup, Si ma iarta ca te rup, Mamei mele sa te duc. Mamei mele sa te duc. Sa se bucure si ea, Sa se bucure si ea, Luminand cand te-o vedea. Luminand cand te-o vedea.

2

3 Zambila Zambila este o planta bulboasa si este recunoacuta ca fiind o floare specifica primaverii. Aceasta este utilizata la productia parfumurilor datorita aromei sale placute si se regaseste intr-o varietate mare de nuante pastelate. Cu foarte putin efort, te poti bucura si tu de prezenta zambilelor la tine in gradina sau chiar in ghiveci.

4


Download ppt "Ghiocelul este cea mai frumoasa si gingasa floare a primaverii. El vesteste primavara. Este prima floare care apare primavara, de aceea el se numeste,,vestitorul."

Similar presentations


Ads by Google