Download presentation

Presentation is loading. Please wait.

Published byJanet Dravis Modified over 2 years ago

1
Are You Smarter Than a 4 th Grader? Suffolk Public Schools

2
Math

4
2 2

6
8,293 pounds

8
55.021

10
8.6 – 7.9 = 0.7

12
2 because 5/10s is equal to ½ and 2/4 is equal to ½

14
3.08

16
1.978 > 1.8979

18
$14.84 because: 4.69 x 2 = 9.38 2.73 x 2 = 5.46 9.38 + 5.46 = $14.84

20
½ + 3/8 = 7/8 Find the common denominator for each and add.

22
11/12 is the answer. Find the common denominator for each and compare.

24
B is the answer because Area = L x W 7 x 4 = 28

26
Gram

28
2.5 centimeters

30
Line Segment JK

32
6,6

36
The length of a radius is one half the length of the diameter of a circle.

38
52 stamps at 11:00 A.M.

40
2/10 would be striped

42
B divided by 2 because B = the total number of books and he is dividing them equally onto 2 shelves.

44
The rule is to add 7.

46
$15.00 because the pattern is to add $2.50.

47
Are You Smarter Than a 4 th Grader?

Similar presentations

© 2017 SlidePlayer.com Inc.

All rights reserved.

Ads by Google