Presentation is loading. Please wait.

Presentation is loading. Please wait.

Drug List 4 Quiz Review 2011-12. □ A patient comes to the doctor with symptoms of Restless Leg Syndrome. □ Which of these might be prescribed? a.Cogentin.

Similar presentations


Presentation on theme: "Drug List 4 Quiz Review 2011-12. □ A patient comes to the doctor with symptoms of Restless Leg Syndrome. □ Which of these might be prescribed? a.Cogentin."— Presentation transcript:

1 Drug List 4 Quiz Review

2 □ A patient comes to the doctor with symptoms of Restless Leg Syndrome. □ Which of these might be prescribed? a.Cogentin b.Restoril c.Requip Answer: c

3 □ Which of the following drugs is used to treat Alzheimer’s? a.Paxil b.Xanax c.Aricept Answer: c

4 □ What type of antidepressant is Lexapro? a.Aminoketone b.SSRI c.Tricyclic (TCA) Answer: b

5 □ What is the brand name for Alprazolam? a.Xanax b.Klonipin c.Ativan Answer: a

6 □ What is the DEA classification for Ativan? a.Class II b.Class III c.Class IV Answer: c

7 □ Which of the following antidepressant’s generic name is Sertraline? a.Prozac b.Zoloft c.Celexa Answer: b

8 □ Which of the drugs (generic name) is a Benzodiazepine? a.Diazepam b.Fluoxetine c.Risperidone Answer: a

9 □ What is the brand name for the antipsychotic drug Quetiapine? a.Seroquel b.Zyprexa c.Remeron Answer: a

10 □ Which of the following can be prescribed for any of these: OCD, PTSD, PMDD, panic disorders, social anxiety? a.Paxil b.Prozac c.Pamelor Answer: a

11 □ What is the generic name for Prozac? a.Duloxetine b.Paroxetine c.Fluoxetine Answer: c

12 □ Which of the following is an antianxiety drug (brand name)? a.Budeprion b.Buspar c.Effexor Answer: b

13 □ Which of the following is indicated for use in Parkinson’s disease? a.Aricept b.Namenda c.Cogentin Answer: c

14 □ Which is used for anxiety and insomnia? a.Restoril b.Risperdal c.Remeron Answer: a

15 □ What is the generic name for Elavil? a.Amitriptyline b.Benztropine c.Nortriptyline Answer: a

16 □ Which is an antipsychotic drug? a.Restoril b.Risperdal c.Remeron Answer: b

17 TRUE or FALSE □ Zyprexa is an antipsychotic drug used for Bipolar Mania and Schizophrenia. □ True □ Namenda is an Acetylcholinesterase Inhibitor used to treat moderate to severe dementia associated with Alzheimer’s Disease. □ True

18 □ An IFU for Remeron is Alzheimer’s Disease. □ False □ Budeprion is an antianxiety drug. □ False □ Clonazepam is a Class II narcotic. □ False

19 □ Celexa is a Tricyclic Antidepressant. □ False □ Pamelor is a Tricyclic Antidepressant. □ True □ The generic name for Desyrel is Trazodone. □ True

20 □ The generic name for Cymbalta is Duloxetine. □ True □ Effexor is a skeletal muscle relaxant. □ False


Download ppt "Drug List 4 Quiz Review 2011-12. □ A patient comes to the doctor with symptoms of Restless Leg Syndrome. □ Which of these might be prescribed? a.Cogentin."

Similar presentations


Ads by Google