Presentation is loading. Please wait.

Presentation is loading. Please wait.

Moda Emo. Cuprins 1.Ce este “emo” ? 2.Emo in Bistriţa 3.Ce este “scene kids” ? 4.Avantaje si Dezavantaje 5.Fotografii 6.Stil 7.Scris şi vorbit 8.Atitudine.

Similar presentations


Presentation on theme: "Moda Emo. Cuprins 1.Ce este “emo” ? 2.Emo in Bistriţa 3.Ce este “scene kids” ? 4.Avantaje si Dezavantaje 5.Fotografii 6.Stil 7.Scris şi vorbit 8.Atitudine."— Presentation transcript:

1 Moda Emo

2 Cuprins 1.Ce este “emo” ? 2.Emo in Bistriţa 3.Ce este “scene kids” ? 4.Avantaje si Dezavantaje 5.Fotografii 6.Stil 7.Scris şi vorbit 8.Atitudine şi activităţi

3 Ce este “emo”? Emo: Sunt visatorii sensibili. Stilul emo a derivat de la scena punk si harcore. Sunt emotivi, gandesc pozitiv, dar au o inclinaţie spre melancolie.Tinerii emo doresc sa se distreze impreuna, adora petrecerile.Diferentele intre sexe pălesc la ei: -baieţii poarta şi ei roz şi se machiază ca fetele. Preconcepţii: se spune că emo ar fi depresivi şi se automutileaza.

4 Emo in Bistriţa Şi in Bistriţa există emo. Cei mai mulţi se găsesc in şcoala generală nr.5, dar şi in alte părti, cum ar fi: -skatepark ; -la lamă ; -in parcul Eminescu ; -in zona Kauflandului, etc. Nopţile şi le pierd in cluburi, cum ar fi: -Mist -Baby Blue -Infinity -Enjoy ;etc.

5 Ce este “scene kids”? Scene kids este un stil deja foarte popular, care a apărut cam în acelaşi timp cu emo. Au, evident, propriul fel de îmbrăcăminte, o atitudine specifica, propriul limbaj, preferă un anumit gen de muzică si, logic, au o părere foarte bună despre ei. Experţii în domeniu recomandă un proces de intrate în stil care durează între 6 luni şi un an. Ei pretind că urăsc tot ce e legat de tristeţe şi că se inspiră din muzica harcore, punk, indie rock şi că sunt fashion victims.

6 Avantaje EMO: Nu prea sunt avatanje,deoarece ei sunt singuratici si inchişi in sine. SCENE KIDS: -ei işi fac foarte mulţi prieteni; -tot timpul au activităţi noi; -sunt foarte sociabili.

7 Dezavantaje EMO: Potrivit statisticilor, peste trei mii de tineri s-au sinucis anul trecut. Trei sferturi sunt băieţi şi un sfert, fete. Studiile arată că 90% dintre tinerii care se sinucid au diverse probleme psihice. Lor li se adaugă şi factori precum lipsa de comunicare, orientarea sexuală sau abuzurile. Ei işi taie venele. “Copiii emo par antisociali şi lipsiţi de respect de sine.”spun psihologii. SCENE KIDS: Daca ai fi un scene kid, nu prea ar exista dezavantaje, deoarece ei nu se ranesc, nici nu fac gesturi necugetate.

8 Fotografii Emo

9 Fotografii Scene Kids

10 Îmbrăcăminte Nu sunt admişi decât jeanşii skinny sau cei drepţi. Până şi băieţii aleg să poarte jeanşi de fată, foarte skinny. Se poate miza pe fuste de denim sau din alt material, dar purtate în combinaţie cu colanţi negri. Tricourile acceptate sunt cele cu trupe. Pe ele pot apărea în voie păianjeni,capete de mort,păsări,personaje Disney sau dinozauri. In picioare sunt admişi converşii,vansurile sau cizmele fără toc.

11 Accesorii -mulţi cercei in urechi; -pirceing-uri (în buric,nas,sprânceană,dar mai ales în buză si limbă); -multe lanţuri cu diferite modele (diamant,lamă,casetă,cranii,personaje Disney); -brăţări subţiri (cumpărate sau prelucrate de ei); -ochelari XXL sau cu diverse modele (dungi,buline,inimi,etc.) -unghii foarte colorate sau negre; -câteodată poartă eşarfe; -curele cu patrăţele; -orice lucru cu Hello-Kitty trebuie folosit din belşug.

12 Părul Părul este cel mai important element din look- ul lor. El trebuie să fie foarte, foarte drept.Este brunet, brunet cu şuvite blonde sau blond/brunet cu multe şuvite colorate. Au breton,care acoperă jumătate sau toată fruntea.

13 Scris şi vorbit E de la sine înţeles că ei au propriul lor jargon, aşa că dacă nu vorbeşti pe limba lor nu prea vă veţi înţelege. Iată câteva exemple din “dicţionarul” lor : -kiiid=pui de animal -baaby=copil -bikthx=pui de câine Dacă vrei să scrii precum ei, trebuie să repeţi litere, să pui cât mai multe x-uri şi tot felul de smiley faces atunci când eşti pe chaturi sau pe bloguri. De asemenea, este permisă şi modificarea prenumelor cu tot felul de litere în plus sau în minus, repetiţii, etc.

14 Atitudine şi activităţi În primul rând, sunt foarte activi în comunităţi virtuale precum MySpace, Facebook, Buzznet etc., dar preferatul lor rămâne MySpace-ul. Autenticitatea se numără in trilioanele de poze cu ei şi prietenii lor, pe care le postează pe pagina lor. Când incepe să-i doară ochii de la atâta net, merg la tot felul de evenimente şi nu ratează niciun concert. Pentru scene kids, socializarea este foarte importantă, ca şi bârfa, de altfel. Pentru alte detalii vă puteţi inspira şi de la starurile : Kiki Kannibal, Audrey Kitching sau Raquel Reed.

15 Acest proiect a fost realizat de : -Varga Maria; -Sangeorzan Andreea; -Catinean Alexandra.


Download ppt "Moda Emo. Cuprins 1.Ce este “emo” ? 2.Emo in Bistriţa 3.Ce este “scene kids” ? 4.Avantaje si Dezavantaje 5.Fotografii 6.Stil 7.Scris şi vorbit 8.Atitudine."

Similar presentations


Ads by Google