Presentation is loading. Please wait.

Presentation is loading. Please wait.

ENGLISH LANGUAGE STUDIES Sanata Dharma University Yogyakarta Indonesia Sanata Dharma University.

Similar presentations


Presentation on theme: "ENGLISH LANGUAGE STUDIES Sanata Dharma University Yogyakarta Indonesia Sanata Dharma University."— Presentation transcript:

1 ENGLISH LANGUAGE STUDIES Sanata Dharma University Yogyakarta Indonesia Sanata Dharma University

2 This application gives the students practice on idioms Click the available alternative. If there is a hint on an alternative, the hint will be displayed. Read or listen the question and the answers carefully because you can only answer once. Click the Confirm button to set your answer. Once you have clicked the Confirm button, you cannot change your answer anymore. Click the right arrow button to move to the next question. Click the left arrow button to move to the previous question. When you have come to the certificate page, click the Certificate button to see the score and print it. Click the Print button to quite the practice. Click the button to send your score by . Click the Quit button to quite the practice. Press the ESC key to quit the practice at any slide.

3 Question 1 A: You did a great job. You _____ the English test. B: Thank you very much. A. finished B. failed C. succesful D. aced Very good. You are correct. Score: 0 Answer:D D

4 Question 2 Mia: Are you sick, Sinta? You look so _____. Sinta: Yes, I am. A. tale B. white C. pale D. bad Good job! You are correct. Score: 1 C Answer:C

5 Question 3 Drew: If you’re sick, you’d better take a rest here..I have_____ the bedroom. Josh: Thank you. You’re really a lovely friend. A. tidied B. mopped C. painted D. locked Excellent! Your answer is correct. Score: 4 A Answer: A

6 Question 4 A: I heard your father passed away. Please accept my …. B: Thank you very much. A. invitation B. condolences C. gratitude D. apologize Excellent! You are correct. Score: 4 B Answer: B

7 Question 5 Ben is really a _____ basketball players. He almost never fails to score. A. grateful B. awful C. wonderful D. playful Very good. You are correct. Score: 4 C Answer:C

8 Question 6 To sleep here is very comfortable. The pillows are always_____. A. set up B. grown up C. fluffed up D. looked up Good job! You are correct. Score: 5.4 C Answer: C

9 Question 7 A: Please send all my best _____ to your mother. B: Sure. A. wishes B. prayers C. letters D. sympathy Excellent! You are correct. Score: 6.4 A Answer: A

10 Question 8 A: Your great work and confidence really____ all of us. B: It’s very kind of you to say that. A. terrify B. disappoint C. proud D. inspire Excellent! Your answer is correct. Score: 7.4 D Answer: D

11 Question 9 Helen was very sad about her friend’s death, so she said ____ prayers to help her in difficult time. A. healing B. relaxing C. grieving D. terrifying Excellent! Your answer is correct. Score: 7.4 A Answer: A

12 Question 10 A: May I borrow some money, please? I have just____. B: Oh, I’m sorry to hear that. Sure. You can borrow mine. A. earned money B. stolen money C. spent money D. lost money Excellent! Your answer is correct. Score: 7.4 D Answer: D

13 CERTIFICATE This is to certify that ddddd has completed the practice on MULTIPLE CHOICE with the score of 10. Yogyakarta, March 19, Lucia Etri Indriani, S.Pd. QuitPrint Certificate Tuesday, March 19, 4:31:44 AM


Download ppt "ENGLISH LANGUAGE STUDIES Sanata Dharma University Yogyakarta Indonesia Sanata Dharma University."

Similar presentations


Ads by Google