Presentation is loading. Please wait.

Presentation is loading. Please wait.

Other Family Members Phrases & Translations Chapter 1 Review Possessive Pronouns 10 20 30 40 50 40 30 20 10 50 40 30 20 10 50 40 30 20 10 50 40 30 20.

Similar presentations


Presentation on theme: "Other Family Members Phrases & Translations Chapter 1 Review Possessive Pronouns 10 20 30 40 50 40 30 20 10 50 40 30 20 10 50 40 30 20 10 50 40 30 20."— Presentation transcript:

1

2 Other Family Members Phrases & Translations Chapter 1 Review Possessive Pronouns

3 QUESTION: Wie sagt man “mother” and “father” auf deutsch? ANSWER: die Mutter, der Vater

4 QUESTION: Wie sagt man “grandmother” and “grandma” auf deutsch? ANSWER: die Groβmutter, die Oma

5 QUESTION: Wie sagt man “aunt” and “uncle” ANSWER: die Tante, der Onkel

6 QUESTION: Wie sagt man “cousin” (male & female) auf deutsch? ANSWER: die Cousine, der Cousin

7 QUESTION: Wie sagt man “half-sister” und “step-brother” auf deutsch? ANSWER: die Halbschwester, der Stiefbruder

8 QUESTION: I have a brother and a sister. ANSWER: Ich habe einen Bruder und eine Schwester.

9 QUESTION: Her brother is 12 years old. ANSWER: Ihr Bruder ist zwölf Jahre alt.

10 QUESTION: He lives in Beverly Hills and his sister lives in Oklahoma. ANSWER: Er wohnt in Beverly Hills und seine Schwester wohnt in Oklahoma.

11 QUESTION: My sister has a cat and a dog. ANSWER: Meine Schwester hat eine Katze und einen Hund.

12 QUESTION: My mother has a brother and a half sister. ANSWER: Meine Mutter hat einen Bruder und eine Halbschwester.

13 QUESTION: What is his name? ANSWER: Wie heiβt er?

14 QUESTION: How are you? (How goes it?) ANSWER: Wie geht’s?

15 QUESTION: Where are you from? I come from … ANSWER: Woher kommst du? Ich komme aus …

16 QUESTION: Where are you? I am in … ANSWER: Wo bist du? I bin in …

17 QUESTION: Write a paragraph (minimum 3 sentences) that introduces Frau Schuster. ANSWER:

18 QUESTION: His dog is named Woofers. ANSWER: Sein Hund heiβt Woofers.

19 QUESTION: Her sister lives not far from here. ANSWER: Ihre Schwester wohnt nicht weit von hier.

20 QUESTION: I have his book(=das Buch). ANSWER: Ich habe sein Buch.

21 QUESTION: She has her pencil(=der Bleistift). ANSWER: Sie hat ihren Bleistift.

22 QUESTION: He knows her mom and her uncle. ANSWER: Er kennt ihre Mutter und ihren Onkel.

23 QUESTION: I like ANSWER: Ich mag

24 QUESTION: to have ANSWER: haben

25 QUESTION: to be ANSWER: sein

26 QUESTION: Paper & writing untensil ANSWER: Papier & Stift

27 QUESTION: best friend (male or female) ANSWER: bester Freund/beste Freundin


Download ppt "Other Family Members Phrases & Translations Chapter 1 Review Possessive Pronouns 10 20 30 40 50 40 30 20 10 50 40 30 20 10 50 40 30 20 10 50 40 30 20."

Similar presentations


Ads by Google