4 A篇 说明文-推理判断题 44. What are Alfred Roca's words mainly about? A. The conservation of African elephants.B. The purpose of studying African elephants.C. The way to divide African elephants into two units.D. The reason for the distinction of African elephants.根据最后一段的内容可知 Alfred Roca的话主要讲的是对不同的非洲大象要分别采取不同的保护措施。We now have to treat the forest and savanna elephants as two different units for conservation purposes.
5 B篇 应用文-推理判断题 48. From the passage we can learn that Donald Sloan ______.A. is good at singing and dancingB. is about to graduate from a universityC. has an interest in being a surgeonD. specializes in psychologyGates HallUniversity of KansasLawrence, KS 66045现在的邮寄地址和电话After May 2009:46 Clayton DriveSt. Louis, MO 63130五月份之后的邮寄地址和电话
6 B篇 Tips 不要主观臆断，以偏概全。 A. is good at singing and dancing (Experience --- Assistant Activities Supervisor,... Activities include crafts, dances, day trips, sing-alongs, and visiting performers.)C. has an interest in being a surgeon(Experience --- Nurse's Aide, Danyers General Hospital, St. Louis, MO, Summer Assisted nurses in patient care. Took histories, updated charts, and helped prepare patients for surgery.)D. specializes in psychology(Education - Major: Social ServicesMinor: Applied Psychology)
7 How to read an application letter B篇How to read an application letterNamePresent Address（现住址）Permanent Address（永久性住址）ObjectiveSex (性别)Date of Birth (出生日期)Place of Birth (出生地)Nationality (国籍)Religion (宗教信仰)Party Affiliation (党派信仰)Martial Status (婚姻状况)Children (子女情况)Health (健康状况)Height (身高)Weight (体重)...EducationExperienceActivitiesSkillsInterests
8 C篇议论文-细节理解题51. To fully develop the low-carbon markets, governments can ______.A. cut public expensesB. forbid carbon emissionsC. develop public resourcesD. encourage energy conservation根据倒数第二段介绍的第一条措施中"targets for saving and reusing energy" 可知，节约能源是充分发展低碳能源市场的重要措施之一。
9 Tips 干扰项是否过度概括，是否夸大范围。 C篇议论文-细节理解题paragraph 3Governments can fully develop the potential of these new markets. First, they can set high targets for reducing carbon emissions (排放) and targets for saving and reusing energy. Besides, stronger management of public resources like forests can also help to speed up the development. Finally, governments can avoid the huge public expenses that are taking us in the wrong direction, and redirecting some of those expenses can accelerate (加速) the change from the traditional model to a sustainable one.B. forbid carbon emissionsC. develop public resourcesA. cut public expensesD. encourage energy conservationTips 干扰项是否过度概括，是否夸大范围。
10 C篇 议论文阅读技巧：论点的查找 The problem the author wants to raise. In a world with limited land, water and other natural resources, the harm from the traditional business model is on the rise. Actually, the past decade has seen more and more forests disappearing and globe becoming increasingly warm. People now realize that this unhealthy situation must be changed, and that we must be able to develop in sustainable ways. That means growth with low carbon or development of sustainable products. In other words, we should keep the earth healthy while using its supply of natural resources.The problem the author wants to raise.The solution the author wants to talk about.（Paragraph 1）
11 C篇 知识积累 在过去的十年里，越来越多的森林消失了， 地球也在持续升温。 Tips 平时阅读时应注重好的句式 In a world with limited land, water and other natural resources, the harm from the traditional business model is on the rise.Acturally, the past decade has seen more and more forests disappearing and the globe becoming increasingly warm.China, for example, has set its mind on leading that market, hoping to seize chances in the new round of the global energy revolution.= is increasing在过去的十年里，越来越多的森林消失了，地球也在持续升温。= has witnessed= with the hope of seizing...Tips 平时阅读时应注重好的句式结构的累积，力求句子表达多样化。
12 D篇记叙文-细节理解题55. Before his encounter with Mr. Ballou, the author used to read _____________.A. anything and everythingB. only what was given to himC. only serious novelsD. nothing in the summer根据“I don't know”(paragraph 9) 这段可以得知。
13 × D篇 Tips 干扰项偷换概念。 paragraph 9 " I don't know." And I didn't. I generally read what was in front of me, what I could get from the paperback stack at the drugstore, what I found at the library, magazines, the back of cereal boxes, comics.×B. only what was given to him我一般读放在我眼前的（如何东西），包括读杂货店里的平装书，读我在图书馆找到的书和杂志，还有谷类食品包装盒背面的文字，以及连环画。Conclusion：Before his encounter with Mr. Ballou, the author used to read anything and everything.
14 D篇 文化解读 D A. 首期付款 B. 杂货店的平装书 F C. 微薄的退休金 D. 谷类食品的包装盒的背面 C E. 长话短说 B 1. the back of cereal box2. tip his hat3. a thin retirement check4. the paperback stack at the drugstore5. a down payment6. be flat out of checks7. to make two long stories shortA. 首期付款B. 杂货店的平装书C. 微薄的退休金D. 谷类食品的包装盒的背面E. 长话短说F. 用手指碰一下他的帽檐打招呼G. 支票正好用完FCBAGE
15 美文欣赏D篇To make two long stories short, Mr. Ballou never paid me a cent for cutting his grass that year or the next, but for fifteen years I taught anthropology at Dartmouth College. Summer reading was not the innocent entertainment I had assumed it to be, not a light-hearted, instantly forgettable escape in a hammock (吊床) ( though I have since enjoyed many of those, too). A book, if it arrives before you at the right moment, in the proper season, at an internal in the daily business of things, will change the course of all that follows.我发现，如果在合适的时间，合适的季节读合适的书，将会改变人的一生。
16 A Payment Greater than Money D篇Can you choose the best title for the passage?A. Summer ReadingB. A Payment Greater than MoneyC. An unforgettable ExperienceD. A Stack of BooksA Payment Greater than Money
17 第二节：任务型阅读 F E. A sense of humour can be expressed in many ways. F. A sense of humour helps peopleto better enjoy life.64.________.There may be a thousand different ways to express your sense of humour, but joke telling is only one of those ways. As more is discovered about how humour benefits our life, more people will be able to see and enjoy the humour when they are in a difficult situation. Life depends on air, food and water, but it is made easier to live with a good sense of humour.F
19 The picture above shows us a simple truth: If many drops of water are put together, they will become a sea. Many trees standing together form a forest and many people make up a society. It conveys a message that a whole is made up of many small parts that are closely related. Nothing or no one could exist alone.are put togetherbecomestanding togetherformmakeupGood Description
20 Possible Topics: 1. Unity: Many hands make light work. 2. Accumulation:Many a little makes a mickle.（积少成多）3. Harmonious society:Everyone can make a contribution tocreating a harmonious society.......
21 × × make up A sea consists of many drops of water. Common Mistake 1：Wrong Expressionsconsist of = be made up ofmake up1.Drops of water consist of the sea.2.A sea is consisted of many drops of water.×make up×A sea consists of many drops of water.A sea is made up of drops of water.
22 Good Sentences1. One drop of water doesn'tmatter at all, but drops of watereventually make a vast sea.2. Countless drops of water bringthe sea its vastness.
23 Common Mistake 2： Chinglish 1.A person’s power is limited, however, the society is not only a person, human beings can change the world.2.I always believe that one add one is bigger than two.A person’s power is limited. However, the society consists of thousands of people, who can change the world together.I always believe that two can work more efficiently than one.Just as an old saying goes, two heads are better than one.
24 No good example to support the topic 同学范例：（戴以壮）When I wrap my head around how unity counts, one example comes to my mind that LeBorn James, who led his team to win the final champion in NBA, could definitely not win without the help of Wade, Bosh and other teammates. Actually, only everyone finds their suitable place and activate their inherent ability, can the group be great.As an old saying goes, Loners are losers. Thus those who struggle not to be a loser, needless to say, will stay united firmly and show others how powerful they are.Common Mistake 3：No good example to support the topicLeBorn James won the championwith the help of his teammates.whenGood Example
25 Homework:1. Read more skills for reading comprehension.2. Polish your composition and read more good examples.
27 同学范例：（洪芙蓉） As is vividly shown in the picture, a great many drops of water make a sea. A great number of trees make a forest. It is the same with the society, which is made up of a lot of people.Many thoughts about the picture came to me. Every person is small like a drop of water or a tree. But together, we individuals can make a difference. For example, Yushu, where a big earthquake ever happened, has been rebuilt in ruins now, with the help of the whole society.So as long as each of us unites together,I am firmly convinced that we will have a better and harmonious society for us to live in.
Your consent to our cookies if you continue to use this website.