Download presentation

Presentation is loading. Please wait.

Published byPranav Colgrove Modified over 3 years ago

1
Millions of Minutes By Sasha Johnson Mr. King’s Class 2011-2012

2
The question By graduation in 2020, WILL we have gone to school for 1,000,000( one million) minutes?

3
Minutes per Day We go to school 6 hours per day. One hour is equal to 60 minutes. So if we multiply 6 x 60= 360 We go to school 360 minutes per day!

4
Minutes per Week We go to school 5 days per week. To get the minutes per week we need to multiply the days by the minutes per day. 5 x 360 =1800 We go to school 1800 minutes per week!

5
Minutes per year We go to 36 weeks per year To get the minutes per year we will need to multiply the minutes per week(1800) by the number of weeks we go to school. 1800 x 36 = 64,800 Wow we go to school for 64,800 minutes per year!!!!!

6
2020 By our graduation in 2020 we will have gone to school for 13 years. To figure out how many minutes we need to multiply the years(13) by the minutes per year(64,800) 13 x 64,800 = 842,400 minutes By our graduation we would have gone to school for 842,400 minutes

Similar presentations

Presentation is loading. Please wait....

OK

Welcome to Who Wants to be a Millionaire

Welcome to Who Wants to be a Millionaire

© 2017 SlidePlayer.com Inc.

All rights reserved.

Ads by Google

Ppt on machine translation of japanese Ppt on grease lubrication symbol Ppt on tunnel diode amplifier Ppt on natural and artificial satellites of planets Ppt on infosys narayana murthy Ppt on ideal gas law constant Free ppt on brain machine interface application Odp to ppt online converter Production in the long run ppt on tv Ppt on steps to scan