Presentation is loading. Please wait.

Presentation is loading. Please wait.

MACHINE PROJECT CS10L/B13 Submitted by: Bugayong, Capellamaeye S. Gresola, Camille C. Moreno, Jeannie Lou H. Queado,Princess Rachell Norielynn P.

Similar presentations


Presentation on theme: "MACHINE PROJECT CS10L/B13 Submitted by: Bugayong, Capellamaeye S. Gresola, Camille C. Moreno, Jeannie Lou H. Queado,Princess Rachell Norielynn P."— Presentation transcript:

1 MACHINE PROJECT CS10L/B13 Submitted by: Bugayong, Capellamaeye S. Gresola, Camille C. Moreno, Jeannie Lou H. Queado,Princess Rachell Norielynn P.

2 WHO WANTS TO BE A MILLIONARE GAME

3 1. To give facts and learnings to the players. 2. To have something to enjoy during free time that could relieve stress. 3. To make this game as a substitute of a variety show. 4. To make it prominent to the people.

4

5

6

7

8 //WHO WANTS TO BE A MILLIONARE GAME// #include using namespace std; void game(); void midgame(int); void inter(int); void inter2(int); void exit(); int main() { char choice; cout<<"### ### ###"<>choice; if (choice=='y') { game();

9 } else if (choice=='n') { cout<<"bye"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_9.jpg", "name": "} else if (choice== n ) { cout<< bye <

10 cout<<"Sino ang presidente nahalal noong 1965?\n" <<"a) Marcos\t\tc) Arroyo\n" <<"b) Aquino\t\td) Estrada\n"; do { cin>>ans; if (ans=='a') { cout<<"you are correct"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_10.jpg", "name": "cout<< Sino ang presidente nahalal noong 1965 \n << a) Marcos\t\tc) Arroyo\n << b) Aquino\t\td) Estrada\n ; do { cin>>ans; if (ans== a ) { cout<< you are correct <>ans; if (ans== a ) { cout<< you are correct <

11

12 exit(); } else { cout<<"Ano ang ginagamit sa panligo?" <<"\na) sipilyo\t\tc) sabon" <<"\nb) kutsara\t\td) lagari"<>ans; if (ans=='c') { cout<<"you are correct"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_12.jpg", "name": "exit(); } else { cout<< Ano ang ginagamit sa panligo << \na) sipilyo\t\tc) sabon << \nb) kutsara\t\td) lagari <>ans; if (ans== c ) { cout<< you are correct <>ans; if (ans== c ) { cout<< you are correct <

13 cout<<"ang pera mo ay P"<>ans; if (ans=='b') { cout<<"you are correct"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_13.jpg", "name": "cout<< ang pera mo ay P <>ans; if (ans== b ) { cout<< you are correct <>ans; if (ans== b ) { cout<< you are correct <

14 else if(ans=='p') { cout<<"the choices now are: b & c\n"; help=help-1; } else cout<<"invalid input\n"; }while(ans!='a' && ans!='b' && ans!='c'&& ans!='d'); cout<<"ang pera mo ay P"<>ans; if (ans=='b') { cout<<"you are correct"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_14.jpg", "name": "else if(ans== p ) { cout<< the choices now are: b & c\n ; help=help-1; } else cout<< invalid input\n ; }while(ans!= a && ans!= b && ans!= c && ans!= d ); cout<< ang pera mo ay P <>ans; if (ans== b ) { cout<< you are correct <>ans; if (ans== b ) { cout<< you are correct <

15 else if((ans=='a')||(ans=='c')||(ans=='d')) { cout<<"game over"<>ans; if (ans=='d') { cout<<"you are correct"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_15.jpg", "name": "else if((ans== a )||(ans== c )||(ans== d )) { cout<< game over <>ans; if (ans== d ) { cout<< you are correct <>ans; if (ans== d ) { cout<< you are correct <

16 } else if((ans=='a')||(ans=='c')||(ans=='b')) { cout<<"game over"<>choice; if (choice=='t') { cout<<"your money is P"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_16.jpg", "name": "} else if((ans== a )||(ans== c )||(ans== b )) { cout<< game over <>choice; if (choice== t ) { cout<< your money is P <>choice; if (choice== t ) { cout<< your money is P <

17 help=help-1; } else cout<<"invalid input\n"; }while(ans!='a' && ans!='b' && ans!='c'&& ans!='d'); } cout<<"ang pera mo ay P"<>ans; if (ans=='a') { cout<<"you are correct"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_17.jpg", "name": "help=help-1; } else cout<< invalid input\n ; }while(ans!= a && ans!= b && ans!= c && ans!= d ); } cout<< ang pera mo ay P <>ans; if (ans== a ) { cout<< you are correct <>ans; if (ans== a ) { cout<< you are correct <

18 money=money+2000; } else if((ans=='b')||(ans=='c')||(ans=='d')) { cout<<"game over"<>choice; if (choice=='t') { cout<<"your money is P"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_18.jpg", "name": "money=money+2000; } else if((ans== b )||(ans== c )||(ans== d )) { cout<< game over <>choice; if (choice== t ) { cout<< your money is P <>choice; if (choice== t ) { cout<< your money is P <

19 help=help-1; } else cout<<"invalid input\n"; }while(ans!='a' && ans!='b' && ans!='c'&& ans!='d'); cout<<"ang pera mo ay P"<>ans; if (ans=='c') { cout<<"you are correct"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_19.jpg", "name": "help=help-1; } else cout<< invalid input\n ; }while(ans!= a && ans!= b && ans!= c && ans!= d ); cout<< ang pera mo ay P <>ans; if (ans== c ) { cout<< you are correct <>ans; if (ans== c ) { cout<< you are correct <

20 else if(ans=='p') if (help<=0) { cout<<"wala ka nang natitirang 50-50\n" <<"do you want to take the money or continue the game?\n" <<"press [t] to take the money and and [y] to continue\n"; do { cin>>choice; if (choice=='t') { cout<<"your money is P"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_20.jpg", "name": "else if(ans== p ) if (help<=0) { cout<< wala ka nang natitirang 50-50\n << do you want to take the money or continue the game \n << press [t] to take the money and and [y] to continue\n ; do { cin>>choice; if (choice== t ) { cout<< your money is P <>choice; if (choice== t ) { cout<< your money is P <

21 cout<<"ano ang unang sakramento na tatanggapin mo kung ikaw ay kristyano?" <<"\na) binyag\t\tc) kasal" <<"\nb) kumpil\t\td) wala sa pagpipilian"<>ans; if (ans=='a') { cout<<"you are correct"<>choice; if (choice=='t') { cout<<"your money is P"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_21.jpg", "name": "cout<< ano ang unang sakramento na tatanggapin mo kung ikaw ay kristyano << \na) binyag\t\tc) kasal << \nb) kumpil\t\td) wala sa pagpipilian <>ans; if (ans== a ) { cout<< you are correct <>choice; if (choice== t ) { cout<< your money is P <>ans; if (ans== a ) { cout<< you are correct <>choice; if (choice== t ) { cout<< your money is P <

22 exit(); } else if(choice=='y') ans='o'; }while(choice!='t'&&choice!='y'); } else { cout<<"the choices now are: a & c\n"; help=help-1; } else cout<<"invalid input\n"; }while(ans!='a' && ans!='b' && ans!='c'&& ans!='d'); } cout<<"ang pera mo ay P"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_22.jpg", "name": "exit(); } else if(choice== y ) ans= o ; }while(choice!= t &&choice!= y ); } else { cout<< the choices now are: a & c\n ; help=help-1; } else cout<< invalid input\n ; }while(ans!= a && ans!= b && ans!= c && ans!= d ); } cout<< ang pera mo ay P <

23 number = (rand() % (MAX - MIN +1))+MIN; money=10000; cout<<"Meron ka pang "<>ans; if (ans=='b') { cout<<"you are correct"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_23.jpg", "name": "number = (rand() % (MAX - MIN +1))+MIN; money=10000; cout<< Meron ka pang <>ans; if (ans== b ) { cout<< you are correct <>ans; if (ans== b ) { cout<< you are correct <

24 <<"press [t] to take the money and and [y] to continue\n"; do { cin>>choice; if (choice=='t') { cout<<"your money is P"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_24.jpg", "name": "<< press [t] to take the money and and [y] to continue\n ; do { cin>>choice; if (choice== t ) { cout<< your money is P <>choice; if (choice== t ) { cout<< your money is P <

25 cin>>ans; if (ans=='d') { cout<<"you are correct"<>choice; if (choice=='t') { cout<<"your money is P"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_25.jpg", "name": "cin>>ans; if (ans== d ) { cout<< you are correct <>choice; if (choice== t ) { cout<< your money is P <>ans; if (ans== d ) { cout<< you are correct <>choice; if (choice== t ) { cout<< your money is P <

26 } else if(choice=='y')ans='o'; }while(choice!='t'&&choice!='y'); } else { cout<<"the choices now are: a & d\n"; help2=help2-1; } else cout<<"invalid input\n"; }while(ans!='a' && ans!='b' && ans!='c'&& ans!='d'); } cout<<"ang pera mo ay P"<>ans; if (ans=='a') { cout<<"you are correct"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_26.jpg", "name": "} else if(choice== y )ans= o ; }while(choice!= t &&choice!= y ); } else { cout<< the choices now are: a & d\n ; help2=help2-1; } else cout<< invalid input\n ; }while(ans!= a && ans!= b && ans!= c && ans!= d ); } cout<< ang pera mo ay P <>ans; if (ans== a ) { cout<< you are correct <>ans; if (ans== a ) { cout<< you are correct <

27 money=money+10000; } else if((ans=='b')||(ans=='c')||(ans=='d')) { cout<<"game over"<>choice; if (choice=='t') { cout<<"your money is P"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_27.jpg", "name": "money=money+10000; } else if((ans== b )||(ans== c )||(ans== d )) { cout<< game over <>choice; if (choice== t ) { cout<< your money is P <>choice; if (choice== t ) { cout<< your money is P <

28 else cout<<"invalid input\n"; }while(ans!='a' && ans!='b' && ans!='c'&& ans!='d'); } else { cout<<"alin sa mga sumusnunod ang hindi isinulat ni rizal?\n" <<"a) Sa Aking Mga Kababata \t\tc) Ang huling panghimakas" <<"\nb) Fray Botod\\td) Noli Me Tangere\n"; do { cin>>ans; if (ans=='b') { cout<<"you are correct"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_28.jpg", "name": "else cout<< invalid input\n ; }while(ans!= a && ans!= b && ans!= c && ans!= d ); } else { cout<< alin sa mga sumusnunod ang hindi isinulat ni rizal \n << a) Sa Aking Mga Kababata \t\tc) Ang huling panghimakas << \nb) Fray Botod\\td) Noli Me Tangere\n ; do { cin>>ans; if (ans== b ) { cout<< you are correct <>ans; if (ans== b ) { cout<< you are correct <

29 cout<<"wala ka nang natitirang 50-50\n" <<"do you want to take the money or continue the game?\n" <<"press [t] to take the money and and [y] to continue\n"; do { cin>>choice; if (choice=='t') { cout<<"your money is P"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_29.jpg", "name": "cout<< wala ka nang natitirang 50-50\n << do you want to take the money or continue the game \n << press [t] to take the money and and [y] to continue\n ; do { cin>>choice; if (choice== t ) { cout<< your money is P <>choice; if (choice== t ) { cout<< your money is P <

30 cout<<"sino ang sumulat ng macbeth\n" <<"a) Edgar Allan Poe\t\tc) Shakespeare"<<"\nb) Dante\t\td) Confucius"; do { cin>>ans; if (ans=='c') { cout<<"you are correct"<>choice; if (choice=='t') { cout<<"your money is P"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_30.jpg", "name": "cout<< sino ang sumulat ng macbeth\n << a) Edgar Allan Poe\t\tc) Shakespeare << \nb) Dante\t\td) Confucius ; do { cin>>ans; if (ans== c ) { cout<< you are correct <>choice; if (choice== t ) { cout<< your money is P <>ans; if (ans== c ) { cout<< you are correct <>choice; if (choice== t ) { cout<< your money is P <

31 else if(choice=='y') ans='o'; }while(choice!='t'&&choice!='y'); } else { cout<<"the choices now are: a & c\n"; help2=help2-1; } else cout<<"invalid input\n"; }while(ans!='a' && ans!='b' && ans!='c'&& ans!='d'); } else { cout<<"saan nagtapos ang deathmarch\n" <<"a) camp Aguinaldo\tc) Intramuros\n" <<"b) camp Crame\t\td) camp O'Donnell \n"; do { cin>>ans; if (ans=='d') { cout<<"you are correct"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_31.jpg", "name": "else if(choice== y ) ans= o ; }while(choice!= t &&choice!= y ); } else { cout<< the choices now are: a & c\n ; help2=help2-1; } else cout<< invalid input\n ; }while(ans!= a && ans!= b && ans!= c && ans!= d ); } else { cout<< saan nagtapos ang deathmarch\n << a) camp Aguinaldo\tc) Intramuros\n << b) camp Crame\t\td) camp O Donnell \n ; do { cin>>ans; if (ans== d ) { cout<< you are correct <>ans; if (ans== d ) { cout<< you are correct <

32 money=10000; cout<<"your money is "<>choice; if (choice=='t') { cout<<"your money is P"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_32.jpg", "name": "money=10000; cout<< your money is <>choice; if (choice== t ) { cout<< your money is P <>choice; if (choice== t ) { cout<< your money is P <

33 } cout<<"ang pera mo ay P"<>ans; if (ans=='c') { cout<<"you are correct"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_33.jpg", "name": "} cout<< ang pera mo ay P <>ans; if (ans== c ) { cout<< you are correct <>ans; if (ans== c ) { cout<< you are correct <

34 do { cin>>choice; if (choice=='t') { cout<<"your money is P"<>ans; if (ans=='d')

35 { cout<<"you are correct"<>choice; if (choice=='t') { cout<<"your money is P"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_35.jpg", "name": "{ cout<< you are correct <>choice; if (choice== t ) { cout<< your money is P <>choice; if (choice== t ) { cout<< your money is P <

36 cout<<"the choices now are: a & d\n"; help2=help2-1; } else cout<<"invalid input\n"; }while(ans!='a' && ans!='b' && ans!='c'&& ans!='d'); cout<<"ang pera mo ay P"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_36.jpg", "name": "cout<< the choices now are: a & d\n ; help2=help2-1; } else cout<< invalid input\n ; }while(ans!= a && ans!= b && ans!= c && ans!= d ); cout<< ang pera mo ay P <

37 cout<<"unang tanong\n" <<"alin sa mga sumusunod ang gawa ng mitsubushi motors?\n" <<"a) Civic\t\tc) Escape\n" <<"b) Starex\t\td) Lancer\n"; do { cin>>ans; { cout<<"you are correct"<>choice; if (choice=='t')

38 { cout<<"your money is P"<>ans; if (ans=='b') { cout<<"you are correct"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_38.jpg", "name": "{ cout<< your money is P <>ans; if (ans== b ) { cout<< you are correct <>ans; if (ans== b ) { cout<< you are correct <

39 else if((ans=='b')||(ans=='a')||(ans=='c')) { cout<<"game over"<>choice; if (choice=='t') { cout<<"your money is P"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_39.jpg", "name": "else if((ans== b )||(ans== a )||(ans== c )) { cout<< game over <>choice; if (choice== t ) { cout<< your money is P <>choice; if (choice== t ) { cout<< your money is P <

40 cout<<"invalid input\n"; }while(ans!='a' && ans!='b' && ans!='c'&& ans!='d'); } cout<<"ang pera mo ay P"<>ans; if (ans=='c') { cout<<"you are correct"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_40.jpg", "name": "cout<< invalid input\n ; }while(ans!= a && ans!= b && ans!= c && ans!= d ); } cout<< ang pera mo ay P <>ans; if (ans== c ) { cout<< you are correct <>ans; if (ans== c ) { cout<< you are correct <

41 <<"press [t] to take the money and and [y] to continue\n"; do { cin>>choice; if (choice=='t') { cout<<"your money is P"<>ans;

42 if (ans=='b') { cout<<"you are correct"<>choice; if (choice=='t') { cout<<"your money is P"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_42.jpg", "name": "if (ans== b ) { cout<< you are correct <>choice; if (choice== t ) { cout<< your money is P <>choice; if (choice== t ) { cout<< your money is P <

43 cout<<"the choices now are: a & b\n"; help3=help3-1; } else cout<<"invalid input\n"; }while(ans!='a' && ans!='b' && ans!='c'&& ans!='d'); system("PAUSE"); system("CLS"); cout<<"Sino ang tinaguriang Paladin of Philippine nationalism?\n //4thq// <<"a) Carlos P. Romulo\t\tc) Sergio Osmena Sr.\n"<<"b) Manuel L. Quezon\t\td) Claro M. Recto\n"; do { cin>>ans; if (ans=='d') { cout<<"you are correct"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_43.jpg", "name": "cout<< the choices now are: a & b\n ; help3=help3-1; } else cout<< invalid input\n ; }while(ans!= a && ans!= b && ans!= c && ans!= d ); system( PAUSE ); system( CLS ); cout<< Sino ang tinaguriang Paladin of Philippine nationalism \n //4thq// << a) Carlos P.", "description": "Romulo\t\tc) Sergio Osmena Sr.\n << b) Manuel L. Quezon\t\td) Claro M. Recto\n ; do { cin>>ans; if (ans== d ) { cout<< you are correct <

44 cout<<"wala ka nang natitirang 50-50\n" <<"do you want to take the money or continue the game?\n" <<"press [t] to take the money and and [y] to continue\n"; do { cin>>choice; if (choice=='t') { cout<<"your money is P"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_44.jpg", "name": "cout<< wala ka nang natitirang 50-50\n << do you want to take the money or continue the game \n << press [t] to take the money and and [y] to continue\n ; do { cin>>choice; if (choice== t ) { cout<< your money is P <

45 { char ans,choice; int money; money=500000; cout<<"Meron ka pang "<>ans; if (ans=='b') { cout<<"you are correct"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_45.jpg", "name": "{ char ans,choice; int money; money=500000; cout<< Meron ka pang <>ans; if (ans== b ) { cout<< you are correct <>ans; if (ans== b ) { cout<< you are correct <

46 cout<<"wala ka nang natitirang 50-50\n" <<"do you want to take the money or continue the game?\n" <<"press [t] to take the money and and [y] to continue\n"; do { cin>>choice; if (choice=='t') { cout<<"your money is P"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_46.jpg", "name": "cout<< wala ka nang natitirang 50-50\n << do you want to take the money or continue the game \n << press [t] to take the money and and [y] to continue\n ; do { cin>>choice; if (choice== t ) { cout<< your money is P <>choice; if (choice== t ) { cout<< your money is P <

47 cin>>ans; if (ans=='a') { cout<<"you are correct"<>choice; if (choice=='t') { cout<<"your money is P"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_47.jpg", "name": "cin>>ans; if (ans== a ) { cout<< you are correct <>choice; if (choice== t ) { cout<< your money is P <>ans; if (ans== a ) { cout<< you are correct <>choice; if (choice== t ) { cout<< your money is P <

48 } else { cout<<"the choices now are: a & d\n"; help4=help4-1; } else cout<<"invalid input\n"; }while(ans!='a' && ans!='b' && ans!='c'&& ans!='d'); cout<<"ikaw ay may 2 Million na!\n" <<"ikaw ay isang milyonaryo na!\n"; system("PAUSE"); system("CLS"); exit(); } void exit() { cout<<"\nTHANKS for playing the game" <<"\nHAVE A NICE DAY!!"< { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.com/1/234973/slides/slide_48.jpg", "name": "} else { cout<< the choices now are: a & d\n ; help4=help4-1; } else cout<< invalid input\n ; }while(ans!= a && ans!= b && ans!= c && ans!= d ); cout<< ikaw ay may 2 Million na!\n << ikaw ay isang milyonaryo na!\n ; system( PAUSE ); system( CLS ); exit(); } void exit() { cout<< \nTHANKS for playing the game << \nHAVE A NICE DAY!! <

49

50 Member NameTaskModule programmed Bugayong, Capellamaeye S. Gresola, Camille C. Moreno, Jeannie Lou H. Queado,Princess Rachell Norielynn P.


Download ppt "MACHINE PROJECT CS10L/B13 Submitted by: Bugayong, Capellamaeye S. Gresola, Camille C. Moreno, Jeannie Lou H. Queado,Princess Rachell Norielynn P."

Similar presentations


Ads by Google