Presentation is loading. Please wait.

Presentation is loading. Please wait.

6.1-6.8 Review Game Show 100 200 100 200 300 400 500 300 400 500 100 200 300 400 500 100 200 300 400 500 100 200 300 400 500 Fraction and %s Finding Percents.

Similar presentations


Presentation on theme: "6.1-6.8 Review Game Show 100 200 100 200 300 400 500 300 400 500 100 200 300 400 500 100 200 300 400 500 100 200 300 400 500 Fraction and %s Finding Percents."— Presentation transcript:

1 Review Game Show Fraction and %s Finding Percents Commissions, sales tax & profit Simple InterestFractions to Percents

2 Fractions and %s for 100 Push the Space Bar to check your answer. What is 1 3/20? Find the value for d.

3 Fractions and %s for 200 Push the Space Bar to check your answer. What is C?

4 Fractions and %s for 300 Push the Space Bar to check your answer. What is B?

5 Fractions and %s 400 Push the Space Bar to check your answer. What is 40%, 10%, 20%, 30%? Write each pie slice as a percent

6 Fractions and %s for 500 Push the Space Bar to check your answer. What is 0.23, 23/100? What is 23% as a fraction and a decimal?

7 Finding Percents for is __ % of 50 Push the Space Bar to check your answer. What is 32?

8 Finding Percents for is ___ % of 50 Push the Space Bar to check your answer. What is 160%?

9 Finding Percents for 300 In 2003, 14% of the 50 largest U.S. cities were located in Texas. How many of the 50 largest U.S. cities were located in Texas in 2003? Push the Space Bar to check your answer. What is 7?

10 Finding Percents for 400 Sue bought a used car for $9200. She made a down payment of $1840. Find the percent of the purchase price that is the down payment. Push the Space Bar to check your answer. What is 20%?

11 Finding Percents for 500 The price of a jacket at store A is $48. If the price at store B is 5.5% higher, What is the price difference? What is the cost of the jacket at store B? Push the Space Bar to check your answer. What is $2.64 and 50.64?

12 Commission, Sales tax and Profit for 100 Push the Space Bar to check your answer. 10% Commission on $4000 is? What is 400?

13 Commission, Sales tax and Profit fpr 200 Push the Space Bar to check your answer. 5.5% Commission on $60,000 is? What is $3300?

14 Commission, Sales tax and Profit for 300 Push the Space Bar to check your answer. A student fundraiser earned 30% profit on t-shirts sold. If the students sold $500 in t-shirts, how much of the money was profit? What is $150?

15 Commission, Sales tax and Profit for 400 Push the Space Bar to check your answer. Maria bought 4 CDs at the music store. Each cost $ She was charged 5% sales tax on her purchase. What was the total cost of her purchase? What is $62.79?

16 Commission, Sales tax and Profit for 500 Push the Space Bar to check your answer. Marissa works for a company that pays a 15% commission on her total sales. If she wants to earn $450 in commissions, how much do her total sales have to be? What is $3000?

17 Simple Interest for 100 Push the Space Bar to check your answer. Sue borrowed $200 from a bank, she had to pay 15% interest for the year. How much did she have to pay back at the end of the year? What is $230?

18 Simple Interest for 200 Push the Space Bar to check your answer. Crystal borrowed $3000 from her friend and promised to pay 5% interest for the year. How much did she owe her friend at the end of the year? What is $3150?

19 Simple Interest for 300 Angie borrowed 500 from a bank and had to pay 18% interest after a year. How much did she owe at the end of the year? Push the Space Bar to check your answer. What is $90?

20 Simple Interest for 400 Frank borrowed $12,000 from the bank and had to pay 8% interest each year. If he paid back the money after two years how much did he pay? Push the Space Bar to check your answer. What is $13,920?

21 Fractions to Decimals for 500 Push the Space Bar to check your answer. What is $5075? Ms. Miller borrowed 14,500 from a bank and promised to pay them back over 5 years at an annual simple interest rate of 7%. How much interest will she pay if she pays off the entire loan at the end of the 5 th year?

22 Fractions to Percents for 100 Change to a percent. Push the Space Bar to check your answer. 90% What is 90%?

23 Fractions to Percents for 200 Change to a percent: Push the Space Bar to check your answer. What is 28%?

24 Fractions to Percents for 300 Change to a percent: Push the Space Bar to check your answer. What is 926%

25 Fractions to Percents for 400 Push the Space Bar to check your answer. What is 45%? Change to a percent:

26 Fractions to Percents for 500 Push the Space Bar to check your answer. What is the percent shaded? What is 32%?


Download ppt "6.1-6.8 Review Game Show 100 200 100 200 300 400 500 300 400 500 100 200 300 400 500 100 200 300 400 500 100 200 300 400 500 Fraction and %s Finding Percents."

Similar presentations


Ads by Google