Presentation is loading. Please wait.

Presentation is loading. Please wait.

MITEN MUUTTAA GMAILI- TEEMASI PARISSA VAIHEISSA?.

Similar presentations


Presentation on theme: "MITEN MUUTTAA GMAILI- TEEMASI PARISSA VAIHEISSA?."— Presentation transcript:

1 MITEN MUUTTAA GMAILI- TEEMASI PARISSA VAIHEISSA?

2 Sähköpostin lähettäminen ei ole kovin jännittävä asia. Selkeällä kielellä, se on tylsää, koska kaikki mitä voit tehdä, on lähettää ja vastaanottaa sähköposteja. Ainoa mielenkiintoinen asia, jonka saatat löytää, on postilaatikossa olevia värikkäitä kuvia tai videoita.

3 Muuten se on hyvin tylsää. On kuitenkin tapoja piristää postilaatikkosi, eli muuttamalla tilisi taustakuvaa tai teemaa. Älypuhelimesi tai sosiaalisen median kahvojen teeman muuttaminen voi muuttaa ne kokonaan tuomalla elämää elämääsi ja tilillesi.

4 Joten tänään näytämme sinulle, kuinka voit muuttaa Gmail-tilisi teeman yhdeksi oletusteemaksi. Jos et pysty tekemään niin, voit aina ottaa yhteyttä Gmail-tili milloin tahansa ympäri vuorokauden. Gmail-tili

5  Kirjaudu Gmail-tiliisi.  Siirry Asetukset-kuvakkeeseen.  Valitse avattavasta luettelosta Teemat.  Valitse teema, josta pidät eniten.  Paina Tallenna, kun olet valmis. Jos haluat käyttää Gmailin oletusteemaa, toimi seuraavasti:

6 Tiedä, että voit jopa lisätä valoa, vinjettiä, hämärtää valitsemaasi teemaan. Tämä ominaisuus ei kuitenkaan ole käytettävissä kaikissa teemoissa, mutta joissakin niistä. Tiedät, pystyykö teemaasi tekemään sen etsimällä joitain kuvakkeita näytön oikeasta alakulmasta. Jos löydät kuvakkeita, se tarkoittaa, että voit muuttaa väriä.

7  Jos teeman vaihtaminen on vaikeaa, ota heti yhteyttä Gmail tuki yhteystiedot ! Gmail tuki yhteystiedot  Jos et halua rajoittaa Gmail-teemaa oletustapetoihin, sinulla on myös mahdollisuus vaihtaa se omaksi valokuvaksi. Voit tehdä sen seuraamalla vain muutamia yksinkertaisia ​​ vaiheita.

8  Avaa Teema-asetukset yllä mainitulla tavalla.  Napsauta Oma valokuva -vaihtoehtoa Valitse teema - ruudun vasemmassa alakulmassa.  Valitse yksi valokuvistasi Gmail-taustakuvana.  Paina Tallenna-painiketta, kun olet valmis.

9  Saadaksesi lisää tukea, voit aina ottaa yhteyttä meihin Gmailin teknisen tuen numerolla milloin tahansa.  Jos mikään yllä olevista ratkaisuista ei toimi tai tarvitset vain lisää neuvoja samasta asiasta, voit ottaa yhteyttä Gmail suomi, puhelimitse tai live-chat-tuella. Teknikkomme tarjoavat varmasti oikeaa ja oikea-aikaista apua mahdollisimman pian. Gmail suomi

10 Ota meihin yhteyttä Gmail ylläpito suomi yhteystiedot Soita nyt: +358-923160663 alkuperäinen lähde Kiitos


Download ppt "MITEN MUUTTAA GMAILI- TEEMASI PARISSA VAIHEISSA?."

Similar presentations


Ads by Google