Presentation is loading. Please wait.

Presentation is loading. Please wait.

Nov. 2, 2005Western Kentucky University Motifs Questions & Answers Module 5 La météo Add Corporate Logo Here EXIT > >

Similar presentations


Presentation on theme: "Nov. 2, 2005Western Kentucky University Motifs Questions & Answers Module 5 La météo Add Corporate Logo Here EXIT > >"— Presentation transcript:

1

2 Nov. 2, 2005Western Kentucky University Motifs Questions & Answers Module 5 La météo Add Corporate Logo Here EXIT > >

3 Nov. 2, 2005Western Kentucky University Listen / Look Click on a picture to hear the weather description. EXIT MAIN MENU < < > >

4 Nov. 2, 2005Western Kentucky University Select Question Question 1 Question 6 Question 2Question 7 Question 3Question 8 Question 4Question 9 Question 5Question 10 EXIT MAIN MENU > > < < IMAGE ET SON

5 Nov. 2, 2005Western Kentucky University Click on an answer. EXIT MAIN MENU Question 1 < < > > A. Il fait du soleil. B. Il neige. C. Il pleut. D. Il y a des nuages. To review, click on son et image.. IMAGE ET SON

6 Nov. 2, 2005Western Kentucky University Click on an answer. EXIT MAIN MENU Question 2 < < > > A. Il fait froid. B. Il fait beau. C. Il y a des averses. D. Il neige. To review, click on son et image.. IMAGE ET SON

7 Nov. 2, 2005Western Kentucky University Click on an answer. EXIT MAIN MENU Question 3 < < > > A. Il fait froid. B. Il y a du brouillard. C. Il pleut. D. Il neige. To review, click on son et image.. IMAGE ET SON

8 Nov. 2, 2005Western Kentucky University Click on an answer. EXIT MAIN MENU Question 4 < < > > A. Il fait du vent. B. Il fait chaud. C. Il neige. D. Il y a des nuages. To review, click on son et image.. IMAGE ET SON

9 Nov. 2, 2005Western Kentucky University Click on an answer. EXIT MAIN MENU Question 5 < < > > A. Il y a des nuages. B. Il y a du brouillard. C. Il fait froid. D. Il fait chaud. To review, click on son et image.. IMAGE ET SON

10 Nov. 2, 2005Western Kentucky University Click on an answer. EXIT MAIN MENU Question 6 < < > > A. Il neige. B. Il fait du vent. C. Il y a des averses. D. Il fait du vent. To review, click on son et image.. IMAGE ET SON

11 Nov. 2, 2005Western Kentucky University Click on an answer. EXIT MAIN MENU Question 7 < < > > A. Il y a des orages. B. Il fait du vent. C. Il fait beau. D. Il y a du brouillard. To review, click on son et image.. IMAGE ET SON

12 Nov. 2, 2005Western Kentucky University Click on an answer. EXIT MAIN MENU Question 8 < < > > A. Il y a des nuages. B. Il fait du vent. C. Il y a des averses. D. Il fait froid. To review, click on son et image.. IMAGE ET SON

13 Nov. 2, 2005Western Kentucky University Click on an answer. EXIT MAIN MENU Question 9 < < > > A. Il fait chaud. B. Il neige. C. Il y a des orages. D. Il fait chaud. To review, click on son et image.. IMAGE ET SON

14 Nov. 2, 2005Western Kentucky University Click on an answer. EXIT MAIN MENU Question 10 < < > > A. Il neige. B. Il fait froid. C. Il pleut. D. Il fait du soleil. To review, click on son et image.. IMAGE ET SON

15 Nov. 2, 2005Western Kentucky University Correct Oui, cest la bonne réponse. Retournez choisir une autre question. MAIN MENU < < > > To review, click on son et image.. EXIT IMAGE ET SON

16 Nov. 2, 2005Western Kentucky University Listen / Look EXIT MAIN MENU < < > > Il fait du soleil. Il fait du vent. Il y a des nuages. Il neige. Il fait froid. Il fait beau. Il fait chaud. Il y a des orages. Il y a du brouillard. Il pleut. Il y a des averses. To return to the question, click on. Mais non! Révisez le vocabulaire de la météo.


Download ppt "Nov. 2, 2005Western Kentucky University Motifs Questions & Answers Module 5 La météo Add Corporate Logo Here EXIT > >"

Similar presentations


Ads by Google