Presentation is loading. Please wait.

Presentation is loading. Please wait.

(October 31, 2005) May 26, 2006 Western Kentucky University Motifs Questions & Answers Module 5 La météo Add Corporate Logo Here EXIT.

Similar presentations


Presentation on theme: "(October 31, 2005) May 26, 2006 Western Kentucky University Motifs Questions & Answers Module 5 La météo Add Corporate Logo Here EXIT."— Presentation transcript:

1

2 (October 31, 2005) May 26, 2006 Western Kentucky University Motifs Questions & Answers Module 5 La météo Add Corporate Logo Here EXIT > >

3 (April 30, 2003) May 26, 2006 Western Kentucky University Listen / Look Click on a picture to hear the weather description. EXIT MAIN MENU < < > > Il fait du soleil. Il neige.Il pleut. Il fait du vent. Il fait chaud. Il y a du brouillard. Il fait beau. Il fait froid. Il y a des nuages. Il y a des orages. Il y a des averses.

4 (April 30, 2003) May 26, 2006 Western Kentucky University Select Question Question 1 Question 6 Question 2Question 7 Question 3Question 8 Question 4Question 9 Question 5Question 10 EXIT MAIN MENU > > < < IMAGE ET SON

5 (April 30, 2003) May 26, 2006 Western Kentucky University Click on an answer. EXIT MAIN MENU Question 1 < < > > A. Il fait du soleil. B. Il neige. C. Il pleut. D. Il y a des nuages. IMAGE ET SON To review, click on son et image..

6 (April 30, 2003) May 26, 2006 Western Kentucky University Click on an answer. EXIT MAIN MENU Question 2 < < > > A. Il fait chaud. B. Il fait beau. C. Il y a des averses. D. Il fait froid. IMAGE ET SON To review, click on son et image..

7 (April 30, 2003) May 26, 2006 Western Kentucky University Click on an answer. EXIT MAIN MENU Question 3 < < > > A. Il fait froid. B. Il y a du brouillard. C. Il pleut. D. Il y a des orages. IMAGE ET SON To review, click on son et image..

8 (April 30, 2003) May 26, 2006 Western Kentucky University Click on an answer. EXIT MAIN MENU Question 4 < < > > A. Il fait du vent. B. Il fait chaud. C. Il neige. D. Il y a des nuages. IMAGE ET SON To review, click on son et image..

9 (April 30, 2003) May 26, 2006 Western Kentucky University Click on an answer. EXIT MAIN MENU Question 5 < < > > A. Il y a des nuages. B. Il y a du brouillard. C. Il fait froid. D. Il fait chaud. IMAGE ET SON To review, click on son et image..

10 (April 30, 2003) May 26, 2006 Western Kentucky University Click on an answer. EXIT MAIN MENU Question 6 < < > > A. Il neige. B. Il fait du vent. C. Il fait beau. D. Il y a des averses. IMAGE ET SON To review, click on son et image..

11 (April 30, 2003) May 26, 2006 Western Kentucky University Click on an answer. EXIT MAIN MENU Question 7 < < > > A. Il y a des orages. B. Il fait du vent. C. Il fait beau. D. Il y a du brouillard. IMAGE ET SON To review, click on son et image..

12 (April 30, 2003) May 26, 2006 Western Kentucky University Click on an answer. EXIT MAIN MENU Question 8 < < > > A. Il y a des nuages. B. Il fait du vent. C. Il y a des averses. D. Il fait froid. IMAGE ET SON To review, click on son et image..

13 (April 30, 2003) May 26, 2006 Western Kentucky University Click on an answer. EXIT MAIN MENU Question 9 < < > > A. Il pleut. B. Il neige. C. Il fait beau. D. Il fait chaud. IMAGE ET SON To review, click on son et image..

14 (April 30, 2003) May 26, 2006 Western Kentucky University Click on an answer. EXIT MAIN MENU Question 10 < < > > A. Il neige. B. Il fait froid. C. Il pleut. D. Il fait du soleil. IMAGE ET SON To review, click on son et image..

15 (April 30, 2003) May 26, 2006 Western Kentucky University Correct Oui, cest la bonne réponse. Retournez choisir une autre question. MAIN MENU < < > > IMAGE ET SON To review, click on son et image.. EXIT

16 (April 30, 2003) May 26, 2006 Western Kentucky University Listen / Look Mais non! Révisez le vocabulaire de la météo. EXIT MAIN MENU < < > > Il fait du soleil. Il neige.Il pleut. Il fait du vent. Il fait chaud. Il y a du brouillard. Il fait beau. Il fait froid. Il y a des nuages. Il y a des orages. IMAGE ET SON To return to the question, click on. Il y a des averses.


Download ppt "(October 31, 2005) May 26, 2006 Western Kentucky University Motifs Questions & Answers Module 5 La météo Add Corporate Logo Here EXIT."

Similar presentations


Ads by Google