Download presentation

Presentation is loading. Please wait.

Published byRayna Geoffrey Modified over 3 years ago

1
Lección 7 - Problemas Complementarios Muriel read 51 more pages on Monday than on Tuesday. Muriel s reading 1 unit = ? 60 ÷ 5 = 12 1 unit = 12 Muriel read 5/8 of a book on Monday and 1/4 of the remainder on Tuesday. If she read 60 pages on Monday, how many more pages did she read on Monday than on Tuesday? B. Rest of book = ? 3 x 12 = 36 T = 36 ÷ 4 = 9 C. Diff M-T = 60 – 9 = 51 60 M ? Diff M-T T MMMM

2
Henry had 35 more orange than green balloons. Henrys balloons Green balloons 1 unit = ? 70 ÷ 10 = 7 1 unit = 7 Henry has 70 balloons. 1/10 of them are green, and 3/5 of them are orange. What is the difference between the number of orange and green balloons Henry has? B. Diff O-G = ? 6 – 1 = 5 C. 5 x 7 = 35 70 G ? O-G O O O O O O Lección 7 - Problemas Complementarios

3
Kim has 5 more nonfiction books than mysteries and animal stories Kims books A. 1 unit = ? 45 ÷ 9 = 5 1 unit = 5 Kim has 45 picture books. 1/9 of them are mysteries. 3/9 of them are animal stories. The rest of them are nonfiction. How many more nonfiction books does Kim have than the total of mysteries and animal stories? B. Diff N-(M+A) = ? 5 – 4 = 1 C. 5 x 1 = 5 45 M ? N – (M+A) A A A N N N N N Lección 7 - Problemas Complementarios

Similar presentations

Presentation is loading. Please wait....

OK

0 x0 0. 0 x2 0 0 x1 0 0 x3 0 1 x7 7 2 x0 0 9 x0 0.

0 x0 0. 0 x2 0 0 x1 0 0 x3 0 1 x7 7 2 x0 0 9 x0 0.

© 2017 SlidePlayer.com Inc.

All rights reserved.

Ads by Google

Business plan ppt on event management Ppt on hybrid air conditioning Funny ppt on marriage Free download ppt on report writing Ppt on ministry of corporate affairs india Ms ppt online Ppt on online shopping cart project Ppt on schottky diode leakage Ppt on carry select adder Ppt on conservation of momentum experiment