Download presentation

Presentation is loading. Please wait.

Published byTrystan Bickers Modified over 4 years ago

1
___ _ _ _ 13-5=8 Score = 0 0 0 Reset score 100 New Problem ABCDEF GHIJKLM NOPQRS TUVWXYZ 012345 6789-= <>/?,. +()%$ # \ *! @ Check Here to Begin Lizette has 13 stamps. She has 5 more stamps than Minerva. How many stamps does Minerva have? Note to Teacher: Type one CAPTTAL letter per box in the blue textboxes below. Leave unused boxes empty.

2
___ ___ _ _ __ _ _ _ ______ _ ___________ $48.50-$12.5 4= $3 5. 96 $ 48. 5 0- $ 12.5 4= $3 5. 9 6 You Win! Click here for a new problem. Score = 0 0 0 Reset score 100 New Problem ABCDEF GHIJKLM NOPQRS TUVWXYZ 012345 6789-= <>/?,. +()%$ # \ *! @ Check Here to Begin Jill needs to earn enough money to buy a new skateboard that costs $48.50. She has $12.54. How much money does she need to buy the skateboard? Click on the numbers, letters and symbols that will solve this problem. Note to Teacher: Type one CAPTTAL letter per box in the blue textboxes below. Leave unused boxes empty.

3
_ ___ _ _ __ _____ _ 3X$5.00= $1 5. 00 3X $ 5. 0 0= $1 5. 0 0 You Win! Click here for a new problem. Score = 0 0 0 Reset score 100 New Problem ABCDEF GHIJKLM NOPQRS TUVWXYZ 012345 6789-= <>/?,. +()%$ # \ *! @ Check Here to Begin Carter bought 3 T-shirts at a sidewalk sale. Each T-shirt cost $5. How much money did Carter spend? Click on the numbers, letters and symbols that will solve this problem. Note to Teacher: Type one CAPTTAL letter per box in the blue textboxes below. Leave unused boxes empty.

4
___ ____ __ _ _ ____ 7X2=14BLACK D O T S 7 X2= 1 4 B LACK D OT S You Win! Click here for a new problem. Score = 0 0 0 Reset score 100 New Problem ABCDEF GHIJKLM NOPQRS TUVWXYZ 012345 6789-= <>/?,. +()%$ # \ *! @ Check Here to Begin There are 7 butterflies. Each butterfly has 2 black dots and 7 yellow dots. How many black dots in all? Click on the numbers, letters and symbols that will solve this problem. Note to Teacher: Type one CAPTTAL letter per box in the blue textboxes below. Leave unused boxes empty.

5
___ __ _ _ __ _ _ _ ______ 2X4=84X4=1 6 8+ 16 = 2 4 Score = 0 0 0 Reset score 100 New Problem ABCDEF GHIJKLM NOPQRS TUVWXYZ 012345 6789-= <>/?,. +()%$ # \ *! @ Check Here to Begin At the zoo, I see 2 elephants and 4 tigers. How many legs do I see? Click on the numbers, letters and symbols that will solve this problem. Note to Teacher: Type one CAPTTAL letter per box in the blue textboxes below. Leave unused boxes empty.

6
_ ___ _ _ _ ______ _ 4X10=40 4 0+ 6 = 46 4X 1 0= 4 0 4 0+ 6= 4 6 You Win! Click here for a new problem. Score = 0 0 0 Reset score 100 New Problem ABCDEF GHIJKLM NOPQRS TUVWXYZ 012345 6789-= <>/?,. +()%$ # \ *! @ Check Here to Begin Beth has 4 packs of crayons. Each pack has 10 crayons in it. She also has 6 extra crayons. How many crayons does Beth have altogether? Note to Teacher: Type one CAPTTAL letter per box in the blue textboxes below. Leave unused boxes empty.

7
___ ___ _ _ __ _ _ _ ______ ___________ $47.00-$9.00 =$ 38. 0 0 $ 47. 0 0- $ 9.00 =$ 38.0 0 You Win! Click here for a new problem. Score = 0 0 0 Reset score 100 New Problem ABCDEF GHIJKLM NOPQRS TUVWXYZ 012345 6789-= <>/?,. +()%$ # \ *! @ Check Here to Begin Misha has 9 dollars. How many dollars does she have to earn to have 47 dollars to buy a dog? Note to Teacher: Type one CAPTTAL letter per box in the blue textboxes below. Leave unused boxes empty.

8
_ ___ _ _ __ _ ______ _ 61-39=22 ST IC K E RS Score = 0 0 0 Reset score 100 New Problem ABCDEF GHIJKLM NOPQRS TUVWXYZ 012345 6789-= <>/?,. +()%$ # \ *! @ Check Here to Begin James had 39 stickers. He got some more stickers for his birthday. Then he had 61 stickers. How many stickers did James get for his birthday? Note to Teacher: Type one CAPTTAL letter per box in the blue textboxes below. Leave unused boxes empty.

9
_ ___ _ _ __ ___________ ____________ ______ 51-28=23 51 - 28 = 23 You Win! Click here for a new problem. Score = 0 3 151 Reset score 90 New Problem ABCDEF GHIJKLM NOPQRS TUVWXYZ 012345 6789-= <>/?,. +()%$ # \ *! @ Check Here to Begin There were 51 geese in the farmers field. 28 of the geese flew away. How many geese were left in the field? Note to Teacher: Type one CAPTTAL letter per box in the blue textboxes below. Leave unused boxes empty.

10
__ ___ _ _ __ _ _ ____ ___________ ____________ ______ 407-129=278 L E F T 407 - 12 9 =278 L EF T You Win! Click here for a new problem. Score = 0 3 169 Reset score 89 New Problem ABCDEF GHIJKLM NOPQRS TUVWXYZ 012345 6789-= <>/?,. +()%$ # \ *! @ Check Here to Begin The elephant had 407 peanuts. She ate 129 of them. How many peanuts did the elephant have left? Note to Teacher: Type one CAPTTAL letter per box in the blue textboxes below. Leave unused boxes empty.

11
___ _ _ _ _ ______ _ 5+8=13 SK IT T L ES 5 + 8= 1 3 SK IT TL E S You Win! Click here for a new problem. Score = 0 0 183 Reset score 90 New Problem ABCDEF GHIJKLM NOPQRS TUVWXYZ 012345 6789-= <>/?,. +()%$ # \ *! @ Check Here to Begin Jose has 5 Skittles. Kenya has 8 more than Jose. How many Skittles does Kenya have? Note to Teacher: Type one CAPTTAL letter per box in the blue textboxes below. Leave unused boxes empty.

12
Start Again 100 0 0 0 0 Your Final Score Team 2 Team 3 Team 4 Team 5 Click Here To See Your Final Score

13
Score = 0 10 Reset score 47 New Word ABCDEF GHIJKLM NOPQRS TUVWXYZ 012345 6789-= <>/?,. +()%$ # \ *! @ Check Here to Begin Clue: Note to Teacher: Type one CAPTTAL letter per box in the blue textboxes below. Leave unused boxes empty.

Similar presentations

Presentation is loading. Please wait....

OK

Chapter 1: Expressions, Equations, & Inequalities

Chapter 1: Expressions, Equations, & Inequalities

© 2018 SlidePlayer.com Inc.

All rights reserved.

Ads by Google

One act play ppt on dvd Ppt on trans-siberian railway stops Ppt on ms excel 2007 Ppt on disk formatting software Ppt on garden of five senses Ppt on astronomy and astrophysics journals Ppt on solar system for class 6 Ppt on conservation of land Ppt on sports day outfits Ppt on computer science subject