Presentation is loading. Please wait.

Presentation is loading. Please wait.

Notre classe De français. Severine Bonjour! Je mappelle Severine. Jai dix ans. My name in English is Dana. I have blond hair. I go to West Woods school.

Similar presentations


Presentation on theme: "Notre classe De français. Severine Bonjour! Je mappelle Severine. Jai dix ans. My name in English is Dana. I have blond hair. I go to West Woods school."— Presentation transcript:

1 Notre classe De français

2 Severine Bonjour! Je mappelle Severine. Jai dix ans. My name in English is Dana. I have blond hair. I go to West Woods school. A lecole, jaime la musique et les arts plastique, mais je naime pas le maths. In my free time I love to read and write stories. Tchao, Severine (Dana)

3 Aditi Bonjour Je mappelle Aditi Jai dix ans I have black hair I am a girl I have glasses my hair is in a pony tail. A eecole jaime les arts plastiques et la sport et francais mais je naime pas le maths et sciences. In my free time I like to draw spend time with my friends and hang out at the pool. Sault, Aditi

4 Francis Salut Je mapplle francis Jai onze. I am 5foot2. I have short blonde hair. Jaim les maths. Je naime pas le histoire. In my free time I like to play lacrosse. And I like to snowboard. tchao

5 Courtney Bonjour, Je mappelle Courtney. Jai 11 ans. I have brown hair and I am short. I have brown eyes. A le`cole, jaime le EPS mais je naime pas le maths cest barbant. Jaime faire du sport. Jaime le football. Je naime pas le escargots. Salut, Courtney

6 Nicole Bonjour, Je mapple Nicole j ai onza ans. I have blond hair and hazle eyes. Im Polish. A lécole jaime fair le LEPS! Je naime pas la choral. In my free time I read. I also like gymnastics.

7 Gianna Bonjour, Je mappelle Gianna, Jai dix ans Hello My name is Ginna, I am ten years old J aime fair les magasin mais je naime pas le ski In my free time i like to read or draw. I also like to play outside. Salut

8 Julie Bonjaur, je m appelle Julie.Jai onze. I have brown hair, blue eyes and I am tall. A lécole, jaime la cantine mais je naime pas les maths In my free time I like to play outside with my friends.

9 Obi Bonjour, Je mappelle Obi. Jai onze ans. I am tall, I have short, black, puffy hair. A lecole, Jaime LEPS je naime pas les arts plastiques. In my free time I love to play le sport. Jadore le basket! I also in my free time enjoy playing jeux videos.

10 Will Bonjour, Je mappelle Will. Jai onze ans. I am short, I have brown hair. A lecole, jaime lEPS mais je naime pas les art plastiques. In my free time I play football and baseball.

11 Blaise Bonjour, Je mappelle Blaise. Jai dix ans. I have blond hair. I am very short. A lecole, jaime les maths. Je naime pas le livre. In my free time, I like to play the violin and play basketball.

12 Bonjour, Je mappelle Alice. Jai 11 ans. I am a girl that likes to play violin and I LOVE cats! I have a brother and a mother and father. I have a grandmother that speeks French. A lecole, jaime les mathematiques et les sciences mais je naime pas LEPS. In my free time I like to draw and write small stories. I also like to practice my German. Other things I enjoy are horseback riding and playing with my two friends Brittney and Pieter.

13 Bonjour Je mappelle Cristine! Jai 10 ans. I go to WWUES. I like to swim. I have a brother. Il sappelle Daniel. I originaly came from Colombia then to Canada then I live here in Farmington now. I have made a lot of friends since got here. Ma couleur préférée est le bleu. A lechole, jaime le maths, français et l EPS mais je naime pasle estude socials. In my free time I like to swim,read and play on the computer.I also like to play with my brother and friends we either play tag hide and go seekor play board games. Quest-ce que tu aimes faire?

14 Bonjour, Je mappelle Nicole. Jai 11 ans. I go to WWUES. I like math and reading. My favorite animal is dogs and I love to play the flute. I have two sisters and a mother and a father. Both my parents were originally from Canada. A l école, jaime les maths et la bande. Naime pas l EPS. In my free time I enjoy visiting my grandparents in Canada. I also enjoy going to the mall.

15 Bonjour!! Je mappelle Audrey. Jai dix ans. I have brown hair and brown eyes. I am average height and I love putting my hair in a ponytail. I go to Westwoods school, in Farmington, CT. I am a girl. A lécole, jaime EPS!!! Cest genial!!!!!. Je naime pas les arts plastiques. Cest barbant! In my free time I love to play with my friends and family. I absolutely love sports too. I look foward to being your penpal!! Salut, Audrey

16 Bonjour Je m appelle Caroline Jai Dix ans I have blond hair and blueish greenish eyes. A Lecole jaime L EPS. Je n amie pas L math. I love to play all sports my favorite is basketball and soccer. But i do not like math or reading another thing I like is French. Also go to the mall.

17 bonjour Je mappelle Yapo. Jai dix ans. I like to swim in my pool. A lecole jaime le déjeuner. Je naime pas les mathmatiques. I dont like homework but i like french class. Also, I like recess.

18 Lindsey Bounjour je mappelle Lindsey Rio. Jai 11 ans. Im 4 feet five inches I weight 62 pounds and have dirty blonde hair.I have baby blue eyes and long eye lashes. A lécole jaime le français. Je naime pas les maths I love soccer and hate test bye!!!

19 Isabelle Je mappelle Isabelle. Jai 10ans. I like soccer. A l école, je naime pas le français. I like football and soccer.

20 Nathalie Je m appelle Nathalie J ai 10ans I have long dirty blonde hair and hazel blue eyes. A l ecole jaime le français, je naime pas les maths I like to play soccer and dont like math


Download ppt "Notre classe De français. Severine Bonjour! Je mappelle Severine. Jai dix ans. My name in English is Dana. I have blond hair. I go to West Woods school."

Similar presentations


Ads by Google